Fedtsugning hals og hage

Fedt omkring hals og hage kan ofte være et tegn på overvægt, mens det i andre tilfælde skyldes hudens mindskede elasticitet i forbindelse med aldring. Især omkring halsen løsner musklerne sig op, og dette kan skabe ekstra hudfolder og uønskede fedtdepoter, der får halsen til at se tykkere ud. Er der tale om fedt på hals og hage, vil der derfor ofte være en mindre markering af halsen og hagen, der synes at gå ud i et.

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi mange års erfaring med fedtsugninger, uanset om det er af mave, lår eller hals og hage. Derfor kan vi også hjælpe dig med at få fjernet de uønskede fedtdepoter omkring halsen og hagen, så du kan få opstrammet huden og få et markeret ansigtsparti igen. I forbindelse med fedtsugning anvender vi altid de nyeste metoder og teknologi, så du kan føle dig sikker og tryg ved at få foretaget et indgreb hos os. Din tryghed er nemlig vores første prioritet, hvorfor vi til den indledende konsultation sammen finder frem til den rette behandling ud fra dine behov og ønsker. På den måde kan du få det resultat, du søger.

Øre-operation-kosmetisk

Proceduren ved fedtsugning af hage og hals

Halsens fedtdepoter afhænger af både eksterne og interne faktorer, hvorfor nogle mennesker også udvikler mere fedt omkring halsen end andre. Faktorer som genetisk arv, vægt, sol og aldring kan alle medvirke til en øget fedtdannelsei området. Fedtvævet kan komme til udtryk som enten en dobbelthage eller en mindre markant vinkel mellem hals og hage, der pludselig synes at gå i et med hinanden.

Ved en fedtsugning af halsen og hagen fjernes fedtdepoterne, så halsmuskulaturen tydeliggøres, og på den måde får din hals til at se slankere ud. Ved yngre patienter kan dette i sig selv være nok, da huden stadig har sin elasticitet. Er der derimod tale om ældre patienter, kan det i nogle tilfælde være en god idé at kombinere fedtsugningen med andre indgreb for at få det bedste resultat.

Det er ikke nogen hemmelighed, at en øget mængde af fedt på halsen og hagen kan være kosmetisk generende for mange, der derfor ønsker at få det fjernet. Måske gemmes det væk med store tørklæder eller høje kraver, der alt sammen er med til at mindske selvværdet og gøre, at patienten ikke føler sig tilpas i sin egen krop. Men det er der heldigvis råd for med en fedtsugning.

Kunne du godt tænke dig et yngre og mere markeret udseende, kan det være oplagt at kombinere fedtsugningen med andre indgreb omkring ansigtet, blandt andet en øjenlågsoperation eller en rynkebehandling. Vi anbefaler, at ældre patienter eller patienter med løs hud efter fedtsugningen får strammet huden op,eventuelt med et ansigtsløft, efter operationen. Det giver det mest optimale resultat.

Fedtsugning af hals

Indgrebet foregår ved lokalbedøvelse, der sprøjtes ind de steder, hvor fedtdepoterne skal fjernes. Herefter suger kirurgen fedtet ud med en kanyle gennem et snit i huden. Den overskydende hud fjernes, og halsmuskulaturen sys sammen.Der kan forekomme bivirkninger efter operationen, herunder blandt andet:

Risikoen for disse bivirkninger er lille, men det kan ske. Ofte vil de forsvinde af sig selv efter lidt tid. I forbindelse med ujævnheder kan dette forekomme, hvis der er blevet suget for meget eller for lidt fedt ud af området. Dette kan også opstå, hvis huden er for slap eller har for lidt elasticitet, der forhindrer huden i at strække sig ordentligt. Det er derfor vigtigt at få det opererede område masseret og bruge de anbefalede bandager, så ujævnhederne kan jævnes.

Fedtsugning af hage

Ved en fedtsugning af halsen anlægges der et snit under hagen, hvor den overskydende hud fjernes. Herefter sys halsmuskulaturen sammen, og er det nødvendigt, foretages der efterfølgende en fedtsugning af hagen. Selve indgrebet foretages i lokal bedøvelse.

Du bør være opmærksom på, at det endelig resultat og holdbarhedstiden af resultatet varierer fra patient til patient, da dette er betinget af genetiske og ydre forhold, vævsforhold og levevis. Samtidig kan en svingende vægt og aldringvære med til at påvirke resultatet, hvorfor der kan blive behov for en ny fedtsugning af området.

En tryg oplevelse ved Pfeiffer Plastikkirurgi

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi kommer du og dine behov altid i første række. Din tryghed er nemlig vores første prioritet, hvorfor du også vil opleve, at vi tager os tiden til at lytte til dig, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Uanset om vi udfører fedtsugning af hals, hage eller mave stræber vi altid efter at give et naturligt resultat, der harmonere med resten af kroppen og opfylder de krav, du har til det endelige resultat. Det er vigtigt for os, at du kan gå herfra med det resultat, du er glad for, og som samtidig er lige præcis det, du har drømt om.​

Find information om operation og de mest almindelige spørgsmål her.

PROCEDURE

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på fedtsugning
OPERATION BEDØVELSE PRIS
Fedtsugning: 1 område Lokal Bedøvelse fra 13.500,-
Fedtsugning: 1 områder Fuld narkose 18.000,-
Fedtsugning: 2 områder Fuld narkose 28.000,-
Fedtsugning: 3 områder Fuld narkose 36.000,-
Fedtsugning: 4 områder Fuld narkose 42.000,-
Forventlig re-sugning pr. gang - 2.500,-

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik