Øjenbrynsløft & Tindingeløft

Et øjenbrynsløft eller tindingeløft kan give dig et mere friskt og ungdommeligt udseende. Med alderen synker øjenbrynene ned som følge af bindevævet bliver mere løst og på grund af på virkning fra den mimiske ansigtsmuskulatur. Det resulterer i løs hud svarende til øvre øjenlåg, hvilket giver et træt og uoplagt udseende.
De fleste kompenserer ved at løfte øjenbrynene. Det medfører ofte rynkedannelse og udtrætning af pandemuskulaturen, hvorfor mange må holde pause i forbindelse med læsning og enkelte kan opleve at få hovedpine.
I lette tilfælde kan man foretage en øjenlågsoperation, som fjerner den slappe hud ud for de øvre øjenlåg. I mere udtalte tilfælde er øjenbrynet sunket så langt ned, at der er behov for et øjenbrynsløft eller et tindingeløft for at få det bedste resultat.

Øjenbrynsløft

Et øjenbrynsløft løfter øjenbrynet op til dets oprindelige placering og mindsker i sig selv hudoverskuddet på øjenlåget, hvilket giver øjet et mere ungdommeligt udseende. Øjenbrynsløftet kan foretages ved en operation i lokal bedøvelse, der tager 45 minutter. Der fjernes et bådformet hudstykke lige over øjenbrynene så arret kommer til at ligge i selve øjenbrynskanten.

Øjenlågsoperation

Tindingeløft

Ved et tindingeløft opnår man samme effekt som ved et øjenbrynsløft, men man undgår at få ar i selve øjenbrynskanten.Tindingeløftet foretages i fuld bedøvelse og tager 1 time. Der lægges et 5 cm langt snit bag hårgrænsen i tindinge-regionen. Huden løftes fra pandemusklen ned til yderste del af øjenbrynene. Huden med øjenbrynene kan nu trækkes op. Der skæres skråt, således at hårsækkene bevares og derdermed kan gro hår op gennem arret. Den overskydende hud fjernes og arret syes sammen.

Fra start til slut har forløbet været over al forventing. Sjældent har jeg følt mig så forkælet, og med et resultat jeg glæder mig over dagligt, vil jeg herned give mine varmeste anbefalinger.

Betina

FAQ Øjenbrynsløft og tindingeløft

Information om operationen og de mest almindelige spørgsmål.

Øjenbrynsløft og tindingeløft.Når du kommer til forundersøgelse med henblik på behandling dine tunge øjenlåg, vil du blive vejledt i om en øjenlågsoperation i sig selv er tilstrækkelig eller om der samtidig skal foretages et øjenbrynsløft eller tindingeløft for at opnå det optimale resultat.

Fysisk aktivitet:
Du skal undgå fysisk anstrengelse i de første 2 uger. Du kan genoptage et stille siddende arbejde efter 1 uge og et fysisk krævende arbejde efter 2 uger.

Bandage:
Du får anlagt små plasterforbindinger på arret efter øjenbrynsløftet. Ved tindingeløftet får du anlagt en forbinding om panden som kan fjernes efter 3 dage.

Trådfjernelse og kontrol:
Du får tid til kontrol og trådfjernelse på klinikken 10-12 dage efter operationen.

Ar:
Dine ar er placeret i hårgrænsen eller i kanten af øjenbrynet. Arret i hårgrænsen vil i de første par måneder have tendens til at være voldformede som følge af hudoverskuddet. Dette aftager i løbet af de første par måneder. Arrene er i røde i de første 6-12 måneder, men vil herefter blege af.

Blødning:
Det er normalt at du vil sive en anelse fra arret i det første døgn efter operationen. Større blødningerer sjældne, men kan forekomme og vil kræve en operation, hvor blødningen stoppes. Du skal forvente at få blålig misfarvning og hævelse af området i den første uge efter operationen.

Infektion:
I sjældne tilfælde kan man udvikle infektion, som behandles med antibiotika.

Nerveskade og føleforstyrrelser:
Man kan opleve føleforstyrrelser i huden omkring arret. I meget sjældne tilfælde kan man få nervepåvirkning af nerven til den store pandemuskel, som kan være permanente.
Man skal være fastende til et tindingeløft, det vil sige hverken drikke eller spise i 6 timer inden operationen.


Læs venligst Generelle forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Ansigtsløft Pris:

Priser på ansigtsløft og øvrige ansigtsoperationer

OPERATION BEDØVELSE PRIS
Tindingeløft / løft af øjenbryn Fuld narkose 29.500,-
Ansigtsløftning m. hals fra Fuld narkose 48.500,-
Kalkunhage Lokal bedøvelse 13.500,-
Øvre øjenlåg Lokal bedøvelse 10.500,-
Nedre øjenlåg Lokal bedøvelse 13.500

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik