Plastikkirurgi

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi mange års erfaring inden for kosmetisk plastikkirurgi og plastikoperationer. Vores team af speciallæger og sygeplejersker prioriterer din sikkerhed og sætter din tryghed højt – både før, under og efter din behandling. Så du altid kan føle dig tryg i vores hænder. Vores plastikoperationer foretages på vores klinik i Roskilde.

Plastikkirurgi tilpasset til den enkelte patient

Dine ønsker er i fokus hos Pfeiffer Plastikkirurgi. Derfor tager vi os god tid til forundersøgelsen, og vi forsøger i høj grad at inddrage dig i beslutningsprocessen forud for din operation. 

Vi tror på, at en god kommunikation og forståelse for dine bekymringer og behov giver dig den bedste oplevelse og en større tryghed. 

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi foretager vi alle kosmetiske operationer inden for bryst, ansigt og krop. Hvis du går med overvejelser om en operation og ønsker at komme til en forundersøgelse, er du velkommen til at kontakte os.

Bred palette af plastikoperationer

Vores operationer er inddelt i bryst, krop og ansigt. Herunder finder du hvilke typer af operationer vi foretager. 

Inden for brystoperationer udfører vi brystforstørrende operationer, brystløft, brystreduktion, korrektion af indadvendte brystvorter, samt fjerner mandlig brystudvikling. Hvis du vil have en brystforstørrelse med eget fedt kan du læse her

Vi udfører en bred række af ansigtsoperationer, blandt andet ansigtsløft, øjenlågsoperationer, pandeløft, halsløft/kalkunhals, samt operation af flyveører. Vi udfører desuden rynkebehandling og læbeforstørrelse.

Større vægttab og graviditeter er de hyppigste årsager til udvikling af slap hud på kroppen.  Vi udfører hudreduktion på arme og lår, samt behandlinger af slapt maveskind og fedtsugninger.

Plastikoperation

Tilpasset til dig

Når du bestiller tid til en forundersøgelse hos Pfeiffer Plastikkirurgi, finder vi i samråd med dig den bedste løsning til dine ønsker og behov. Du bliver, fra første konsultation til det færdige resultat, fulgt af den samme kirurg, og skulle du have behov for at snakke med din kirurg efter endt behandling, er din kirurg klar til at rådgive og vejlede dig.

Behovet for plastikoperationer er altid forskelligt fra person til person. Derfor er der også mange forskellige årsager til at få foretaget en korrigerende operation. Vi hjælper dig med at finde den rette behandling, ud fra dine ønsker og forventninger til resultatet.

Plastikkirurgi-model

Se alle vores
operationer

“Vores erfarne team sikrer dig den bedste behandling og
rådgivning. Din tryghed som patient er vores højeste prioritet.”
Anisgtloeft-ikon

Ansigtskirurgi

På vores klinik i Roskilde udfører vi alle kosmetiske ansigtsoperationer, herunder ansigtsløft / Facelift, øjenlågsoperationer, pandeløft og operation af flyveøre.
Slaptmaveskind-ikon

Kropskirurgi

Overvægt og graviditet er de hyppigste årsager til udvikling af slap hud på kroppen. Hudreduktion på mave, arme og ben kan være nødvendigt, hvis man ønsker at få strammet huden op.
Brystforstørrelse-ikon

Brystkirurgi

Vi har mange års erfaring med brystforstørrende operationer både med runde og dråbeformede implantater. Vores mål er at skabe et smukt og harmonisk udseende.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo KR 499 KR 899
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Privatlivspolitik