Læbeforstørrelse

Ønsker du fyldigere læber, udfører vi dette ved hjælp af filler i læberne. Dette kan dog være forbundet med ubehag, og vi tilbyder derfor altid, at du kan få anlagt en blokade med lokalbedøvelse, inden vi foretager behandlingen.

Læbeforstørrelse

Et naturligt resultat

Ønsker du større og fyldigere læber? Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi læbeforstørrelse med et af de bedste produkter på markedet. Vi ønsker at give vores patienter et så naturligt resultat som muligt.

Læbe-forstørrelse

Læbeforstørrelse

Kunne du godt tænke dig mere fylde i dine læber? Eller mere markering af dine læbers form? Så er det noget, vi udfører hos Pfeiffer Plastikkirurgi. Vi har mange års erfaring med filler og læbeforstørrelse, og kan hjælpe dig med at få det resultat, du ønsker. 

Både genetik og alder spiller ind i forhold til vores læbers størrelse, fylde og kontur. Nogle er så heldige at være født med store fyldige læber, mens andres læber er smalle og mindre markerede.

Med alderen mister vi volumen i læberne, samtidig med at vi får rynker omkring dem, hvor markeringen af læberne bliver mindre skarp. Dette kan en læbeforstørrelse rette op på.

Super dygtig kirurg! Er så tilfreds med resultatet, hele forløbet gik fantastik hos Pfeiffer Plastikkirurgi. Kan helt klart anbefale det!

Mihriban Camur

Læbeforstørrelse
med Belotero filler

Når vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi laver læbeforstørrelser, bruger vi Belotero filler, der giver et naturligt resultat. Belotero filler til læberne er en ikke-permanent filler, der sprøjtes ind i læberne og giver den form og fylde, du har drømt om.

Belotero består primært af vand og hyaluronsyre, der er et vandbindende stof, der allerede findes naturligt i hudens bindevæv. Det binder væsken i læberne og giver dem derigennem den ønskede fylde. Da Belotero filler er en ikke-permanent filler, vil effekten af behandlingen over tid forsvinde.

Som udgangspunkt vil den forventede effekt af læbeforstørrelsen holde i cirka 6 til 12 måneder, alt afhængig af hudens kvalitet, din livsstil og dybden på læbernes linjer. Dog skal du forvente, at effekten af den første behandling holder kortere tid end efterfølgende behandlinger.

En læbeforstørrelse kan :

  • Fremhæve læbekanten
  • Reducere rynker omkring munden
  • Skabe fyldige og større læber
  • Gøre mundvigene gladere
  • Skabe en tydelig amorbue.

Behandlingen

En læbeforstørrende behandling med Belotero filler tager typisk 20 minutter, hvor filleren sprøjtes ind i læberne. Da det kan være forbundet med nogen ubehag at få foretaget en læbeforstørrelse, tilbyder vi derfor lokalbedøvelse inden behandlingen, Dette anlægges via en blokade i læberne.

Ved læbeforstørrelsen ligger du på et leje, hvor huden omkring læberne i første omgang desinficeres.

Herefter sprøjtes filleren med en tynd nål i små mængder ind i læberne. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har stor erfaring med kosmetisk ansigtskirurgi, har vi stor indsigt i ansigtets anatomi. Vi stræber efter at give dig et så naturligt resultat som muligt uden at ændre på ansigtets karakteristika.

Derfor arbejder vi også ud fra devisen om ”less is more”, hvor vi forsøger at skabe så diskrete og harmoniske forbedringer som muligt.

Efter behandling

Umiddelbart efter din behandling vil huden omkring læberne reagere med let til moderat hævelse, ømhed og rødme. Disse vil dog typisk forsvinde efter et par dage.

For at give læberne bedst mulig ro efter den læbeforstørrende behandling anbefaler vi, at du i det første døgn forsøger ikke at tale for meget eller lave hård fysisk aktivitet. Samtidig vil det være en god idé at sove med hovedet højt i de efterfølgende dage for hurtigere at mindske hævelsen.

Efter behandlingen anbefaler vi også, at du venter et par dage med at udsætte dine læber for kulde, sollys, make-up med mere for at lade dem hele bedst muligt op og lade hævelsen falde. Efter 2 til 4 uger anbefaler vi, at du kommer til kontrol og får tjekket om alt er, som det skal være.

FAQ - Læbeforstørrelse

Hvad koster en læbeforstørrelse?

Prisen varierer efter behandling, men starter på 2.500,- for behandling af første område. Se vores priser længere nede på siden eller vores fulde prisliste her.

 

Er det muligt at få permanent læbeforstørrelse?

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at få en permanent løbeforstørrelse. Dog vil mange opleve at hvis de efter gentagne behandlinger beslutte at stoppe, vil læberne ikke gå tilbage til udgangspunktet, men bevare noget af den nye fylde.  

Hvordan udføres en læbeforstørrelse?

En læbeforstørrelse udføres ved at sprøjte filler ind i læberne i små mængder. Behandlingen tager ca. 20 minutter og hvis du ønsker det, kan lokalbehandling lægges inden, for at forhindrer eventuelt ubehag.       

Hvilket resultat kan opnås ved læbeforstørrelse?

Dine læber vil være hævede de første dage efter behandling, og vil herefter falde. Den ønskede fylde i læberne afhænger af dit ønsker. Vi har dog stor erfaring på feltet, og går efter at skabe naturlige resultater med devisen “less is more.” Resultatet vil typisk holde i 3-6 mdr., men holdbarheden bliver dog længere og længere efter flere behandlinger. 

PROCEDURE

Her kan du læse om operationen

Vores ansigt og dermed også vores læber er altid i fokus, når vi kommunikerer med andre mennesker. Samtidig er moden med til at diktere store, sensuelle læber, hvor overlæben ser lidt smallere ud en underlæben, og hvor der er en tydeligt markeret overgang mellem læberne og den omgivende hud. Det er ikke alle, der fra naturens side er blevet udstyret med smukke, fyldige og markerede læber, og efterhånden som vi bliver ældre, opstår der også rynker omkring læberne. Dette gælder især for rygere, hvor dette er endnu mere udbredt end hos ikke-rygere. Man kan forstørre læberne ved hjælp af flere forskellige metoder, og de har alle sammen hver deres fordele og ulemper.

Ønsker du mere fyldige læber, udfører vi dette ved hjælp af filler i læberne. Dette kan dog være forbundet med ubehag, og vi tilbyder derfor altid, at du kan få anlagt en blokade med lokalbedøvelse, inden vi foretager behandlingen. Behandlingen tager typisk cirka 20 minutter, og du skal forvente, at effekten af behandlingen varer cirka 6-12 måneder.

I forbindelse med behandlingen kan du forvente, at dine læber vil være hævede i de første par døgn, hvorefter hævelsen stillet og roligt aftager i løbet af de næste dage.

Vær opmærksom på, at rygning kan påvirke resultatet og holdbarheden af resultatet. Nogle patienter kan opleve, at huden bliver tyk og grov på grund af arvævsdannelse. Dette hænger dog ofte sammen med et stort antal gentagelser af behandlingerne.

Behandlingen med filler afhænger meget af behandlerens erfaring og evner på området. Derfor er det også kun erfarne specialister, der udfører behandlingen her hos Pfeiffer Plastikkirurgi

Når du får sprøjtet filler ind i dine læber, kan du umiddelbart efter se resultatet heraf. Du skal du være opmærksom på, at Belotero nedbrydes helt naturligt, hvorfor du skal forvente, at du skal have gentaget behandlingen jævnligt. En behandling har en holdbarhed på 6 – 8 måneder afhængig af, hvor dybe dine hudlinjer er, hvordan kvaliteten på din hud er, din livsstil samt typen af filler, du er blevet behandlet med. Du vil dog opleve, at de efterfølgende behandlinger holder i længere tid, end den første behandling gør.

Du kan få større og smukkere læber med filler fra Belotero. Vi foretager behandlingen, som giver dig større og mere fylde læber, og som markerer din læbekant, så den fremstår mere voluminøs.

Belotero består primært af hyaluronsyre, som er en syre, der i forvejen findes helt naturligt i vores bindevæv. Hyaluronsyre binder væske til din hud, og dermed giver den huden og læberne mere fylde.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på større læber
OPERATION BEDØVELSE PRIS
Botox/Azzalure 1. område Lokalt 2.500,-
Botox/Azzalure efterfølgende områder Lokalt 1.500,-
Restylane/Juverderm 1. ml Lokalt 4.000,-
Restylane/Juverderm efterfølgende ml Lokalt 3.000,-
Filler 0,5 ml Lokalt 2.500,-

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik