Øjenlågs
operation

Hvis du er generet af et træt og uoplagt udseende på grund af tunge øjenlåg eller poser under øjnene kan en øjenlågsoperation afhjælpe dette. Ved en operation af øvre og nedre øjenlåg fjernes overskydende hud. Hos enkelte patienter er det ligeledes nødvendigt at fjerne bagvedliggende fedtdepoter.

Patientanmeldelser

Se et uddrag af vores patientanmeldelser fra Trustpilot herunder

Philip-Pfeiffer

"Vores erfarne team sikrer dig den bedste behandling og rådgivning. Din tryghed som patient er vores højeste prioritet."

- Philip Pfeiffer, Plastikkirurg

Øjenlågsoperation

Fjerner løs og slap hud

Efterhånden som man bliver ældre, bliver hud, bindevæv og muskulatur omkring øjnene mere løs. Dette kan resultere i, at man udvikler tunge øjenlåg og poser under øjnene, hvilket givet et træt og uoplagt udseende. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi mange års erfaring med kosmetiske øjenlågsoperationer, hvor vi fjerner den overskydende hud, samt poserne under øjnene.

Øjenlåg-operation
En øjenlågsoperation er derfor for dig, der:
  • Har tunge øjenlåg eller hængende øjenlåg
  • Har poser under øjnene
  • Har et træt udseende omkring øjnene
  • Har et indsnævret synsfelt, hovedpine eller sviende øjne grundet de tunge øjenlåg
  • Oplever at øjenbrynenes placering er faldet længere ned.

Nedsunkne øjenbryn

I næsten alle tilfælde med tunge øjenlåg, oplever vi, at øjenbrynene også er sunket længere ned. I udtalte tilfælde anbefaler vi, at man samtidig med øjenlågsoperationen samtidig får løftet øjenbrynene med enten et tindingeløft eller et direkte øjenbrynsløft. I lette tilfælde kan øjenbrynene løftes ved hjælp af neurotoxin (BTX). Ved forundersøgelsen vil du blive informeret og vejledt i de forskellige behandlingstilbud. 

Poser under øjnene

Med alderen kan de små muskler, samt bindevævet omkring øjenhulen blive slappe. Dette betyder at fedtvævet bag de nedre øjenlågene buler ud og giver anledning til poser under øjnene.
Ved operationen lægges et snit lige under øjenvipperne, dette snit er efter nogle måneder stort set usynligt. Via snittet fjernes den overskydende hud,  musklerne strammes op og fedtbulerne fjernes.

FAQ - Øjenlågsoperation

Hvad koster en øjenlågsoperation?

Priser fra 10.500,- for operation af tunge øjenlåg i lokal bedøvelse. Opstramning af nedre øjenlåg og fjernelse af poser under øjnene, pris: 13.000. Se flere priser længere nede på siden eller vores fulde prisliste her.

 

Hvordan udføres en øjenlågsoperation?

Ved en operation af øvre og nedre øjenlåg fjernes overskydende hud, samt bagvedliggende fedtdepoter, hvilket ses hos nogle patienter. Operationen kan foretages i lokal og fuld bedøvelse. Der lægges et snit i øjenlågets naturlige hudfolder, og dermed opstår der ikke synlige ar. Arret sys sammen med en ganske tynd tråd som fjerns efter 5-7 dage

Er en øjenlågsoperation det rette valg?

Som vi ældes vil huden omkring øjnene blive påvirket af manglende elastin og bindevæv og muskler blive slappere. Poser under øjnene og tunge øjenlåg kan derfor gå hen og blive en en gene. Hvorvidt en øjenlågsoperation er det rette valg, vurderes ved konsultationen. I nogle tilfælde er det nødvendigt at foretage et øjenbrynsløft samtidig for at opnå den ønskede effekt.

Hvilket resultat kan opnås ved en øjenlågsoperation?

Det endelige resultat vil først kunne se efter 1-2 mdr., hvor du i perioden skal passe ekstra godt på øjenlågspartiet. Resultatet er altid individuelt, idet det er afhængigt af dit øjes naturlige form.  Effekten af operationen holder i mangen år, men stopper naturligvis ikke den almindelige aldring.

PROCEDURE

Her kan du læse om operationen

Til forundersøgelsen  vil dine øjenomgivelser blive undersøgt og du vil blive informeret om de forskellige behandlingsmuligheder. 

Ved en operation af øvre og nedre øjenlåg fjernes overskydende hud, samt bagvedliggende fedtdepoter, hvilket ses hos nogle patienter. Operationen kan foretages i lokal og fuld bedøvelse. Der lægges et snit i øjenlågets naturlige hudfolder, og dermed opstår der ikke synlige ar. Arret sys sammen med en ganske tynd tråd som fjerns efter 5-7 dage. Operationen kan kombineres med vævsfiller eller med neurotoxin (BTX).

Du vil kunne opleve lidt svien i de første par døgn efter operationen. Det er dog ikke i væsentligt omfang. Du skal forvente hævelse og blålig misfarvning omkring øjnene i den første uge. Det kan derfor være en fordel med kolde kompres, samt at ligge med hovedet højt det første døgn. 

Vi anbefaler også, at du tager den med ro de første 2 uger efter operationen, så du undgår blødninger. Du bør derfor ikke dyrke sport eller på anden måde anstrenge dig fysisk, mens dine sår heler.

Som smertestillende kan du have behov for Panodil evt kombineret med Ibumetin. Hvis det skønnes nødvendigt vil kirurgen lave recept. 

Du bør undgå at få sol på dine ar, især så længe de er nye og stadig har en rødlig farve. Sol kan give vedvarende skade i form af brunlig misfarvning. Du bør derfor bruge solbriller og/eller en solfaktor på mindst 20 de første måneder efter operationen af dine øjenlåg.

Alle former for kirurgiske indgreb indebærer en risiko. Operation af øvre øjenlåg er som regel et simpelt indgreb, mens operation af nedre øjenlåg er lidt mere kompliceret, og dermed er den også forbundet med en større risiko for blødning og hævelse. 

Før/efter billeder

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på øjenlågsoperation
OPERATION BEDØVELSE PRIS
Øjenbrynsløft med ar i øjenbrynskant Lokal bedøvelse 13.500,-
Øvre øjenlåg Lokal bedøvelse 10.500,-
Nedre øjenlåg Lokal bedøvelse 13.000,-
Øvre og nedre øjenlåg Lokal bedøvelse 19.500,-
Tindingeløft, løft af øjenbryn. Fuld bedøvelse 29.500,-

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Basisbank, så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig. Finansiering gennem Basisbank gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rente- og gebyrfri finansiering i op til 45 måneder, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Play Video
Privatlivspolitik
Scroll to Top