Rynkebehandling

Rynker i ansigtet begynder at opstå, når du er i slutningen af 30’erne. De opstår blandt andet som følge af manglende volumen og nedsat elasticitet af huden, men også som følge af påvirkninger fra den mimiske ansigtsmuskulatur.

Patientanmeldelser

Se et uddrag af vores patientanmeldelser fra Trustpilot herunder

Rynkebehandling

Et naturligt resultat

Rynker opstår som led i den helt naturlige aldringsproces, som vi alle sammen gennemgår. Rynker i ansigtet begynder at opstå, når du er i slutningen af 30’erne, og de opstår som blandt andet følge af manglende volumen, samt fra påvirkninger af den mimiske ansigtsmuskulatur.

Rynke-behandling

Rynkebehandling

Som led i den naturlige aldringsproces mister huden sin naturlige elasticitet, hvilket resulterer i dannelsen af slap og løs hud. Som følge af den manglende volumen i ansigtet og påvirkninger fra den mimiske ansigtsmuskulatur, opstår der rynker og furer i ansigtet, der kan få dig til at se ældre og mere træt ud, end du er og føler dig.
Mange patienter finder de opståede rynker og furer kosmetisk generende, hvorfor de ønsker at få foretaget en rynkebehandling og dermed et yngre og friskere look. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi mange års erfaring med kosmetisk rynkebehandling, og kan derfor hjælpe dig med at få et mere ungdommeligt udtryk i ansigtet – helt uden rynker.

Vi tilbyder derfor effektiv rynkebehandling med enten BTX eller vævsfylderen Belotero, der hver især kan hjælpe rynker og furer ved at udglatte dem og derigennem genskabe den naturlige fylde i ansigtet. 

Disse indgreb er stødt blevet mere og mere populære, idet der kan opnås et betydeligt friskere udseende uden brug af kirurgi. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi sørger vi  for at resultatet er så diskret og naturligt som muligt, så det ikke ændrer dit ansigts helt særlige udtryk.

Rynkebehandling med BTX

Ved en rynkebehandling med BTX er det primært rynkerne i øverste del af ansigtet, der behandles. Behandlingen med BTX kan fjerne rynkerne under øjnene, løfte øjenbrynene og fjerne rynkerne i panden, så din pande kan få et glat og lettere udseende.
Rynkebehandling med BTX er ikke kun begrænset hertil, men kan også bruges til at korrigere rygerynker omkring munden eller vende sure mundvige.

BTX er et muskelafslappende middel, der binder sig på nerveendernes receptorer ved muskulaturen. Herved hæmmes nerveimpulsernes signal i at nå frem til musklerne, og muskelbevægelserne ophører. Dette medfører en udglattende effekt af rynkerne, og der opnås et yngre og friskere look. Behandlingen med BTX varer cirka 15 minutter, og den fulde effekt af rynkebehandlingen kan ses efter et par uger.

BTX er  en ikke-permanent behandling, hvorfor effekten gradvist aftager. Som udgangspunkt holder resultatet i 4 til 6 måneder, hvorefter det vil være nødvendigt med en opfølgende behandling for at bibeholde effekten af rynkebehandlingen. Ved gentagne behandlinger forlænges effektens varighed i langt de fleste tilfælde, idet musklerne langsomt svækkes, og ansigtet bliver bedre til at slappe af.

Rynkebehandling med BTX kan således bruges til følgende områder:

 • Rynker i panden
 • Øjenbrynsløft
 • Bekymringsrynker
 • Korrektion af rynker og rander under øjnene
 • Udglatning af smilerynker
 • Nedadhængende mundvige
 • Smilerynker på næsen
 • Ujævn hud på hagen
 • Løs hud på halsen.

Individuel
rynkebehandling

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi kan du være sikker på at få foretaget en rynkebehandling, der er tilpasset dine ønsker. Vi stræber altid efter at give dig så harmonisk et resultat som muligt.

 Der findes flere forskellige rynkebehandlinger til at mindske rynker og furer i dit ansigt. I nogle tilfælde kan der være behov for at kombinere flere rynkebehandlinger for at opnå den ønskede effekt.  

Hvilken rynkebehandling, der er bedst egnet til dig, afhænger af en række faktorer blandt andet hudens kvalitet, rynkernes placering og dybden af disse. 

Derfor vil vores kirurg til den indledende konsultation i første omgang lytte til dine ønsker og forventninger.Med udgangspunkt i dine ønsker vil du blive rådgivet i de forskellige behandlingsmuligheder. 

Rynkebehandling
med Belotero

Gennem rynkebehandling med vævsfylderen Belotero, er det muligt at behandle hele ansigtet og skabe mere kontur og form lige præcis der, hvor du ønsker det. Behandlingen kan blandt andet bruges til at udglatte furer mellem næse og mund, til korrektion af rynker omkring læbekanten, Læbeforstørrelse eller at løfte kindbenene.
Belotero er en vævsfylder, der indeholder vand og hyaluronsyre. I huden er der allerede en naturlig forekomst af hyaluronsyre, hvis formål er binde vand i huden og dermed tilføre volumen. Som alderen skrider frem, mindskes indholdet af hyaluronsyre, hvorved  rynker og furer opstår, i takt med at volumen nedsættes.

Ved at bruge Belotero bindes vand og volumen øges i huden, hvormed rynkerne reduceres, og et glattere og mere ungdommeligt ansigtsudtryk opnås. Da der løbende sker en omsætning af hyaluronsyre, vil den opnåede effekt også gradvist aftage. Behandlingen holder dog typisk i 6 til 12 måneder, og vi anbefaler, at du gentager behandlingen med jævne mellemrum for at opnå fuld effekt og bibeholde resultatet.

Vævsfylderen sprøjtes ind i huden via en ultratynd nål og er en skånsom og smertefri behandlingsmetode. Hvis det ønskes, kan der lægges en lokalbedøvende creme på området. Behandlingen varer cirka 15-30 minutter.
I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at kombinere de to behandlingstyper for at opnå fuld effekt og det ønskede resultat. Dette er noget, der vurderes ved den indledende konsultation.

PROCEDURE

Her kan du læse om operationen

Langt de fleste af vores patienter kontakter os, fordi de ønsker en effektiv rynkebehandling. De udtrykker som regel et ønske om, at de gerne vil se friskere ud, og desuden føler langt de fleste, at deres rynker og linjer får dem til at se trætte ud, eller de føler, at de er kosmetisk generede af mørke rande under øjnene. Rynker i panden, ved øjnene og bekymringsrynken mellem brynene kaldes også dynamiske eller mimiske rynker, fordi de skyldes sammentrækninger i ansigtets mimiske muskler.

Fjernelse af rynker kan ske på flere forskellige måder, og vi tilbyder derfor en lang række forskellige rynkebehandlinger, som alle kan være med til at mindske dine rynker. I samråd med vores læger og sygeplejersker finder vi i fællesskab frem til den rynkebehandlinger, der er bedst egnet til dig. Behandlingen afhænger af flere faktorer. Det kan for eksempel være rynkernes placering, dybden på dine rynker og kvaliteten af din hud. Det kan i nogle tilfælde være en fordel, hvis vi vælger at kombinere flere forskellige rynkebehandlinger. I forbindelse med en rynkebehandling, vil du komme til en forundersøgelse, hvor vores læge ud fra en individuel vurdering rådgiver dig om, hvilke muligheder der er for behandling af netop dine rynker.

Efterhånden som huden mister sit naturlige indhold af hyaluronsyre, mindskes hudens evne til at binde vand og volumen mindskes. Dermed opstår der ansigtsrynker. Vævsfiller som Restylane, Juvederm og Belotero består af en gele, som indeholder hyaluronsyre. Vævsfiller gendanner hudens indhold af hyaluronsyre, og dermed bindes der mere vand, som  fører til øget volumen. Stoffet nedbrydes med tiden, og effekten holder i 6-12 måneder. Det er ofte nødvendigt med gentagne behandlinger, hvor man normalt ser at virkningen forlænges efter hver behandling.

Behandling med BTX og Restylane gennemføres ofte på mindre end en halv time, og der er kun yderst sjældent bivirkninger ved behandlingen. Du skal dog regne med, at der kan opstå lidt lokal rødme, som dog hurtigt aftager igen.

Hvis du forud for den aftalte behandling bliver syg, har influenza, forkølelse eller andre infektioner, bliver behandlingen udsat. 

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Basisbank, så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig. Finansiering gennem Basisbank gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rente- og gebyrfri finansiering i op til 45 måneder, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb.

Philip-Pfeiffer

"Vores erfarne team sikrer dig den bedste behandling og rådgivning. Din tryghed som patient er vores højeste prioritet."

- Philip Pfeiffer, Plastikkirurg

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på rynkebehandling

BTX

1. område
2.500 kr
 •  

Belotero vævsfiller

1. ml
4.000 kr Fra
 •  
Populær

Belotero vævsfiller

Efterfølgende ml
3.000 kr
 •  

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Play Video
Privatlivspolitik
Scroll to Top