Brystimplantater -
Motiva & mentor

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi mange års erfaring med brystforstørrelser og brystimplantater. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og benytter os kun af de bedste implantater fra Mentor og Motiva.

På denne side har vi samlet alt, hvad du behøver at vide om brystimplantater

De førende brystimplantater på markedet

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi benytter vi os af brystimplantater fra mærkerne Mentor og Motiva. Disse er de bedste på markedet og sikrer dig høj kvalitet og lang levetid på dine implantater. Fælles for begge typer implantater er, at de har garanti i tilfælde af kapseldannelse og ved bristning. Det betyder, at skulle du være uheldig, og implantatet lækker, vil fabrikanterne, alt efter mærke og hvilken alder dine implantater har, erstatte implantatet. 

BFO-med-eget-fedt

Brystforstørrelse med Minimal Scar Technique

En brystforstørrelse med implantater behøver ikke være lig med store, synlige ar. Vi tilbyder operation med Minimal Scar Technique, som er en teknik udviklet til at undgå store ar. Ved hjælp af særligt udstyr og et få cm stort snit, oftest i brystfolden, kan man opnå en brystforstørrelse med ar ned til blot 3 cm. Ved forundersøgelsen vil du sammen med kirurgen finde ud af, om Minimal Scar teknikken er den rette for dig.

Før/efter billeder

• Mentor Anatomisk implantat

• Medium højde og profil

• 375 ml på begge sider

• Mentor rundt implantat

• Høj Profil 

• 250 Ml på begge sider

Phillip er en utrolig dygtig og professionel plastikkirurg. Mit forløb har været helt perfekt. Jeg fik taget mine gamle implantater ud og lagt nye i. Mine smerter var minimale, jeg havde næsten ikke nogen, kun de første 48 timer, kunne jeg mærke det, men ikke stærke smerter, på noget som helst tidspunkt. Alt i alt, et helt perfekt forløb, jeg vil helt klart anbefale Phillip til andre og hvis jeg skal have lavet noget igen, er jeg ikke tvivl hvem, der skal lave dette. Det er helt klart Phillip. Dygtig lige fra de første konsultationer, til selve operationen og de opfølgende samtaler. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Havde jeg kunne give flere stjerne, havde jeg gjort dette.

HEIDI MEIER NIELSEN

Amning er stadig en mulighed – selv med implantater

Noget, der kan afholde nogle fra en brystoperation med brystimplantater, er bekymringen om at det vil gå ud over evnen til at amme efterfølgende. Det er en naturlig betænkelighed at have, da der jo er tale om et indgreb, der involverer brystet.

Dog behøver du ikke være bange for dette hos Pfeiffer Plastikkirurgi, da vi ikke skærer igennem kirtelvævet ved indsættelse af implantaterne, og derfor vil vævet og din evne til at amme være intakt.

Brystimplantater under eller over brystmusklen?

Når du får foretaget en brystforstørrende operation med implantat, kan du vælge om du vil have dem placeret under eller over brystmusklen. Langt de fleste implantater placeres under brystmusklen, da dette ofte giver det pæneste resultat og derfor anbefaler vi netop denne placering. Implantatet anlægges enten via snit i brystvorten eller i brystfolden.

Forskellige typer implantater

Når du skal vælge brystimplantater er der flere ting, du skal tage stilling til. Ud over det umiddelbare spørgsmål om størrelse (antal ml.), skal du også overvejeimplantaternes form. Her skelnes der mellem runde og dråbeformede eller anatomiske implantater. De runde implantater er velegnede til dig, som ønsker mere fylde opadtil i brystet og et mere kunstigt look. Derimod er de dråbeformede implantater for dig, der ønsker et mere naturtro udseende, der følger kroppens kurver og giver et ”løft” nedadtil. Uanset hvad dine særlige ønsker er, kan vi vejlede dig og hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyder vi begge typer implantat.

PROCEDURE

Find information om operation og de mest almindelige spørgsmål her.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Vores priser

Priser for BFO
OPERATION BEDØVELSE PRIS
Brystforstørrelse BFO : Mentor Runde inkl tryghedspakke Fuld narkose 33.800,- eller fra 799 kr. mdr.
Tillæg: Implantater - Større end 500 ml - 5.000,-
Tillæg: Mentor Anatomiske implantater - 5.000,-
Tillæg: Motiva Implantater - 5.000,-
Samtidig brystløft, tillæg fra - 13.000,-
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld narkose 39.500,- eller fra 930 kr. mdr.
Efterfølgende 2. behandling - 32.000,-

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik