Brystvorte / brystvorte-reduktion

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi specialiseret os i brystvorte / brystvorte-reduktion, der giver et naturligt og harmonisk resultat med så små og usynlige ar som muligt.

Brystvorte / brystvorte-reduktion

Brystvorten og området omkring det, kaldet areola, giver brysterne særpræg og karakter. Men hos nogle kan området være uharmonisk og for stort i forhold til resten af brystet. Dette kan være kosmetisk generende for nogle og kan påvirke kropsglæden negativt. Her kan en brystvortereduktion være en mulighed.

BFO-med-eget-fedt

Et forstørret brystvorteområde er ofte genetisk betinget, men kan opstår efter amning eller som konsekvens af vægten fra tunge bryster. Med en brystvortereduktion er det muligt at fjerne et stykke af areola hele vejen rundt, så brystvorterne derved bliver mindre. Snittet bliver så syet sammen sådan at arret næsten bliver usynligt.

Ofte kan en brystvortereduktion udføres under lokalbedøvelse, men fuld bedøvelse er også en mulighed, hvis man ønsker det. Ved forundersøgelsen vil kirurgen vejlede dig i, hvad der er det rette for dig. En brystvortereduktion varer ca. 45 minutter. Der fjernes tråde efter 10-12 sage. Efter 3 måneder møder du på klinikken til kontrol, hvor kirurgen vil se dig til afsluttende kontrol.

En operation af brystvorterne kan også være for dig, der har indadvendte brystvorter. Hos nogle vender brystvorterne indad. Dette kan både være kosmetisk og fysisk generende, da det kan være svært at holde dem rene for sekretion og døde hudceller.

Fantastisk. Virkelig god professionel hjælp og vejledning. Super forstående!!!!

Pia Krøyer

Alle kroppe er forskellige

Da alle kroppe er forskellige og ingen brystvorter er ens, er det vigtigt at huske på, at resultater vil variere fra person til person. Det endelige resultat afhænger af udgangspunktet før operation, f.eks. størrelsen på brystvorteområdet, brystvorternes form sammen med resten af brystets udseende. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi mange års erfaring med brystvorteoperationer, herunder brystvortereduktioner. Derfor er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål før, under og efter en operation af dine brystvorter.

Du er velkommen til at ringe til os og booke en tid til forundersøgelse på 82 82 55 55 eller bliv kontaktet ved at klikke her.

Nedenfor har vi samlet nogle af de spørgsmål, vi oftest får stillet om brystvorteoperation

FAQ - Brystvorteoperation

Hvad koster en brystvorteoperation?

Prisen for afhænger af behov og den ønskede behandling og starter ved 12.400 for operation i lokal bedøvelse. Se vores priser længere nede på siden eller vores fulde prisliste her.

Kan man amme efter en brystvorteoperation?

Tilstanden kan i nogle tilfælde besværliggøre amning eller helt fjerne evnen til dette. Vi anbefaler derfor, at du venter med operationen, til du er færdig med at få børn og har ammet

Hvem kan få foretaget en brystvorteoperation?

Alle kvinder kan få foretaget operationen når de er fyldt 18 år. Ved en konsultation vil vi gennemgå dit behov og hvilken operation, der giver bedst mening til dit behov.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter operationen?

I tiden efter operationen er det vigtigt at du forsigtig med brystvorteområdet og at du er omhyggelig med hygiejne. Det er vigtigt at følge din kirurgens anvisninger ift. pleje og fysisk aktivitet. Du kan påbegynde et ikke fysisk krævende arbejde dagen efter din operation. Du skal vente med hård fysisk træning til efter din trådfjernelse på 10-12 dage.

PROCEDURE

Her kan du læse om operationen

Ved forundersøgelsen anbefaler vi, at du lader et familiemedlem eller en god veninde deltage, da der er meget information, som efterfølgende kan være svær at huske på. Det er en rigtig god idé at have gennemlæst vores generelle informationsmateriale inden du møder op til forundersøgelsen, medbring gerne en liste med spørgsmål du har til forløbet. 

Der skal minimum gå en uge fra forundersøgelse til operationen må udføres.

Din tryghed er vores største prioritet:

Ved konsultationen sikrer lægen sig, at du helbredsmæssigt er klar til operation. Der er enkelte specifikke sygdomme og medicinske behandlinger, som øger risikoen ved kirurgi, hvorfor vi må afstå fra at operere. Overvægt og rygning er blandt de to største risikofaktorer ved kosmetisk kirurgi. Det anbefales, at dit BMI er under 27 og må maksimalt være 30. Du skal stoppe med rygning fra rygning 4 uger før operationen indtil fire uger efter operationen. Hvis der er behov for supplerende undersøgelse fx blodprøver, hjertekardiogram (EKG) osv aftales dette. Får du medicin aftaler du i samråd med kirurgen om der skal ændres eller pauseres i din behandling. Vi anbefaler at kvinder over 40 år får foretaget en mammografi inden operationen.

Operationen foretages i lokal bedøvelse og varer ca 1 timer. Det er vigtigt at du har spist og drukket som du plejer inden indgrebet. Når operationen er slut, hviler du dig  i 15-30 minutter, hvorefter du kan tage hjem. Når lokalbedøvelsen
klinger af, vil du opleve lette smerter, der kan behandles med almindelige Pamol  1 gram 3 til 4 gange om dagen i et par døgn. 

Efter 10 til 12 dage møder du til trådfjernelse og kontrol. Hvis alt ser fint ud får du her tid til den afsluttende kontrol efter 3 til 6 måneder efter endt behandling. 

Ved en operation for indadvendte brystvorter, er der en risiko for, at evnen til at amme kan blive ødelagt. Du skal derfor overveje, om du skal vente med at blive opereret, til du er færdig med at amme.

Vi fraråder, at du ryger både i perioden op til operationen, men også i en længere periode efter operationen, da rygning også påvirker ardannelsen samt helingsprocessen.

Som ved ethvert andet indgreb kan der forekomme komplikationer ved denne type operation. I langt de
fleste tilfælde vil arrene hele godt op og være næsten usynlige. I nogle tilfælde sker det, at arrene ikke heler
eller falmer ordentligt, hvorfor de vil være mere tydelige. Der kan forekomme infektioner, der
kræver behandling med antibiotika.

I sjældne tilfælde kan der forekomme blødning. Dette kan behandles med kompression, det er meget sjældent at man udvikler en operationskrævende blødning 

Varigheden af resultatet er oftest permanent, men  ydre forhold, levevis, svingende vægt, samt graviditet og amning kan påvirke resultatet negativt. 

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Basisbank, så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig. Finansiering gennem Basisbank gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rente- og gebyrfri finansiering i op til 45 måneder, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb.

Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Vores priser

Priser for brystvortereduktion

OPERATION BEDØVELSE PRIS
Brystvortereduktion Lokal bedøvelse 12.400,-

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Play Video
Privatlivspolitik
Scroll to Top