Silikonebryster

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi mange års erfaring med kosmetiske behandlinger, herunder særligt brystforstørrelser med silikoneimplantater. På den her side har vi samlet alt det, du skal vide om brystforstørrelse med silikoneimplantater og hvordan et behandlingsforløb foregår hos os.

Hvorfor silikonebryster?

Der kan være forskellige grunde til, at man ønsker at få lavet silikonebryster. Hvor silikonebryster førhen i manges bevidsthed var tabubelagt, er det nu et langt mere udbredt indgreb hos helt almindelige kvinder. Derudover behøver silikonebryster ikke nødvendigvis være lig med et kunstigt eller ”lavet” look – et naturligt udseende er bestemt muligt at opnå og er efterspurgt blandt mange af vores patienter.

Hvorfor man vælger at få en brystoperation med silikoneimplantater hænger ofte sammen med alder. Hos unge kvinder er det oftest ønsket om en større barm, der skaber behovet og altså ønsket om at opnå et særligt kropsideal. Hosmere modne kvinder hænger det tit sammen med ønsket om at genskabe fyldeog form til brystet efter amning og graviditet. Derudover er der de kvinder på tværs af alder, der enten er født med meget lidt brystvæv og ønsker en mere feminin figur med implantater eller kvinder, som ønsker mere fylde og evt. et løft efter et større vægttab. Endelig ønsker nogle kvinder silikoneimplantater pågrund af asymmetriske bryster, dvs. stor forskel på størrelsen af begge bryster og ønsker dem altså rettet op så de bliver ens.

Uanset, hvad din personlige grund kunne være, er vi klar til at hjælpe dig godt igennem din behandling med silikoneimplantater med kyndig og tryg vejledning.

BFO-med-eget-fedt

De førende silikoneimplantater på markedet

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi benytter vi os af silikoneimplantater fra mærkerne Mentor og Motiva. Disse er de bedste på markedet og sikrer dig høj kvalitet og lang levetid på dine implantater. Fælles for begge typer implantater er, at de har garanti i tilfælde af kapseldannelse og ved bristning. Det betyder, at skulle du være uheldig, og implantatet lækker, vil fabrikanterne, alt efter mærke og hvilken alder dine implantater har, erstatte implantatet. Uanset hvilken type implantat, der vælges til din brystforstørrende operation, kan du være sikker på, at vi kun benytter os brystimplantater med silikone af høj kvalitet. Her forklarer vi mere om implanter.

Før/efter billeder

• Lorem Ipsum

• Lorem Ipsum

Jeg kan kun give min bedste anmeldelse af Philip Pfeiffer. Lige fra jeg trådte ind af døren hvor jeg blev modtaget på en ordentlig måde.. Til at blive rådført, hvor der blev skabt god tid.. til selve operationen hvor jeg oplevede et tydelig samarbejde, som skabte trygthed...til at komme til kontrol hvor jeg blev mødt med nærvær, til at kunne ringe og stille alle mulige spørgsmål. Den absolutte bedste service. Jeg oplevede kun, at blive meget professionelt ført trygt igennem hele processen. Og resultatet!! Er fantastisk. Intet mindre kan siges .. Jeg har verdens smukkeste bryster 🙂 Tak! Philip

Ann Gallego

Silikoneimplantater under eller over brystmusklen?

Når du får foretaget en brystforstørrende operation med silikoneimplantater, kan du vælge om du vil have dem placeret under eller over brystmusklen. Langt de fleste implantater placeres under brystmusklen, da dette ofte giver
det pæneste resultat og derfor anbefaler vi netop denne placering. Implantatet anlægges enten via snit i brystvorten eller i brystfolden.

Forskellige typer silikoneimplantater

Når du skal vælge implantater er der flere ting, du skal tage stilling til. Ud over det umiddelbare spørgsmål om størrelse (antal ml.), skal du også overveje implantaternes form. Her skelnes mellem runde og dråbeformede eller anatomiske implantater. De runde implantater er velegnede til dig, som ønsker mere fylde opadtil i brystet og et mere kunstigt look. Derimod er de dråbeformede implantater for dig, der ønsker et mere naturtro udseende, der følger kroppens kurver og giver et ”løft” nedadtil. Uanset hvad dine særlige ønsker er, kan vi vejlede dig og hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyder vi begge typer implantat.

PROCEDURE

Information om operationen og de mest almindelige spørgsmål.

En brystforstørrelse med silikoneimplantater er en stor beslutning og frem for blot at være en operation, er der snarere tale om et længere behandlingsforløb.Det hele starter med en forundersøgelse, som er dit første møde med kirurgen.Her taler I sammen om dine ønsker og forventninger til din behandling og du vilblive sat grundigt ind et eventuelt forløb hos os.

Hos os foregår en brystforstørrende med silikoneimplantater operation i fuld narkose. Selvom operationen i princippet kan foretages med lokalbedøvelse alene, foretrækker de fleste at være i fuld narkose. Derfor er det en naturlig delaf proceduren hos Pfeiffer Plastikkirurgi. Vores hold af anæstesilæger har mange års erfaringen med bedøvelse og det er deres fornemmeste opgave at hjælpe dig igennem forløbet, så du kan føle dig så tryg som muligt, når du bliver behandlet hos os.

Noget, der kan afholde nogle fra en brystoperation med implantater, er bekymringen om at det vil gå ud over evnen til at amme efterfølgende. Det er en naturlig betænkelighed at have, da der jo er tale om et indgreb, der involverer brystet. Dog behøver du ikke være bange for dette hos Pfeiffer Plastikkirurgi, da vi ikke skærer igennem kirtelvævet ved indsættelse af silikoneimplantaterne, og derfor vil vævet og din evne til at amme være intakt.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Vores priser

Priser for BFO
OPERATION BEDØVELSE PRIS
Brystforstørrelse BFO : Mentor Runde inkl tryghedspakke Fuld narkose 33.800,- eller fra 799 kr. mdr.
Tillæg: Implantater - Større end 500 ml - 5.000,-
Tillæg: Mentor Anatomiske implantater - 5.000,-
Tillæg: Motiva Implantater - 5.000,-
Samtidig brystløft, tillæg fra - 13.000,-
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld narkose 39.500,- eller fra 930 kr. mdr.
Efterfølgende 2. behandling - 32.000,-

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik