Hudreduktion af
mormorarme & lår

Overvægt og graviditet kan være årsag til udvikling af slap og løs hud. Er du generet af slap hud på enten lårene eller armene, kan en operation være løsningen.

Patientanmeldelser

Se et uddrag af vores patientanmeldelser fra Trustpilot herunder

Mormorarme og
slap hud på lår

Et naturligt resultat

Hvis du har udviklet  slap hud på enten lårene eller armene, kan en operation være løsningen. Formålet med operationen er at fjerne hudoverskuddet og genskabe din krops normale figur på så naturlig en måde som muligt.

Reduktion-arme-og-lår

Hudreduktion af arme og lår

I takt med at vi bliver ældre, mister huden noget af sin elasticitet, hvilket kan føre til slap hud på udsatte områder af kroppen. Herunder blandt andet arme og lår. Ikke kun hudens tab af elasticitet kan medføre slap hud på kroppen, også større vægttab kan medvirke til et overskud af hud på kroppen. Der kan være mange årsager til et ønske om en korrektion af den slappe hængende hud på enten overarme eller lår. Typisk vil der være tale om kosmetiske gener, men i nogle tilfælde kan hudoverskuddet være så stort, at det medfører en række praktiske problemer, når det kommer til beklædning.

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi kan vi hjælpe dig med at få fjernet den overskydende hud. Selve indgrebet foretages ved, at den slappe hud fjernes, så huden kan strammes op. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at kombinere dette med en fedtsugning for at få det mest

optimale og bedste resultat. Vi anvender kun den nyeste teknologi og de nyeste metoder, hvorfor du kan være sikker på et resultat, hvor kvalitet og sikkerhed er vores topprioritet. Vi stræber efter at give dig det bedst mulige resultat, der
harmonerer med resten af kroppen.

Gener ved slap hud
på lår og arme

Slap hud på arme og lår er ofte årsag til kosmetiske og fysiske gener. Patienten føler sig ikke tilpas i sin krop. Dette kan påvirke selvtilliden. Den løse hud kan i andre tilfælde være så stort, at det ikke kun medfører kosmetiske gener, men også er årsag til fugtdannelse og hudsvamp. Særligt ved lårene kan dette forekomme. 

Vi har mange års erfaringen med operationer for slap hud og kan derfor hjælpe dig med at genvinde din krops normale figur. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem forløbet. Derfor følges du også af den samme kirurg fra start til slut. Vi er klar til at svare på eventuelle spørgsmål og guide dig gennem forløbet. Ved den indledende konsultation drøfter du i samråd med kirurgen dine ønsker, samt hvilke muligheder der er for at opnå det resultat, du ønsker. 

Proceduren ved
hudreduktion på arme og lår

Når du henvender dig til Pfeiffer Plastikkirurgi med henblik på at få foretaget en hudreduktion på enten arme eller lår eller begge dele, vil du komme til en indledende konsultation, hvor vi snakker om dine behov og muligheder for behandling. Her finder vi sammen frem til behandling, der passer bedst til dit problem og din krop.

 Derefter får du mulighed for at få svar på dine spørgsmål, og vores kirurg guider dig gennem behandlingens forløb. I forbindelse med en hudreduktion på arme og lår bør BMI ikke overstige 30. Det mest optimale resultat opnås, hvis BMI er så tæt på 25 som muligt. Er patienten en lettere overvægtig, kan indgrebet suppleres med en fedtsugning for at opnå det bedste resultat. Samtidig bør du stoppe med at ryge minimum 4 uger før operationen.

Rygning er den væsentligste årsag til komplikationer såsom infektion og vævsdød. Derfor skal man undgå rygningen de første 4 uger efter endt behandling. En hudreduktion på armene eller lårene tager mellem 1,5 til 2 timer, alt efter hvor stort indgrebet er, samt om der skal foretages en fedtsugning i forbindelse med operationen

Operationen foregår i fuld bedøvelse,hvor kirurgen fjerner den overskydende hud sammen med det underliggende fedt på indersiden af overarmen eller indersiden af låret. Herefter lukkes huden sammen og syes i tre lag. Der anbringes eventuelt to små dræn til at fjerne den overskydende væske fra såret.
Efter operationen får du en stram bandage om armene eller lårene, som hjælper til at støtte vævet den første uge efter endt behandling. Du skal være opmærksom på, at en hudreduktion på enten arme eller lår kan give bredde ar. Synligheden af disse ar afhænger af indgrebets størrelse. Ved hudreduktion på armene vil arrene være placeret på indersiden af armen og vil kun være synlige, når armene løftes.


I de lette tilfælde af hudreduktion på lår, vil du få et ar højt oppe på indersiden af låret, hvor det følger lysken. I svære tilfælde kan det blive nødvendigt med et ar, der går ned langs indersiden på låret. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi bestræber vi os naturligvis på at gøre disse ar så usynlige og fine som muligt.

Efter operationen

Efter endt behandling vil du føle ømhed omkring det opererede sted, og der kan forekomme misfarvninger. Idet arrene er placeret tæt på områder med bakterier og svedtendens, er der en risiko for infektioner, hvorfor det er en god idé at anvende løsthængende tøj efter operationen. Du bør være opmærksom på, at holdbarhedstiden af det endelige resultatet varierer fra patient til patient, da det er afhængigt af genetiske forhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt og vævsforhold.

Procedure

Her kan du læse om operationen

Til forundersøgelsen vil du i samråd med en af vores kirurg blive vejledt i, hvorvidt en operation for slap hud på dine lår er det rigtige valg. En operation for slap hud kan skabe nye problemer, idet synligheden af arene for nogle patienter kan skabe nye kosmetiske udfordringer. Operationen skal derfor vejes op imod de ar, som operationen vil efterlade på dine lår. I en del tilfælde kan man dog nøjes med at få et ar højt oppe på indersiden af låret. Dette ar vil følge indersiden af lysken. I tilfælde med en svær grad af slap hud kan det være nødvendigt at foretage en operation, der efterlader et ar, der går ned på indersiden af lårene. Længden af dette ar vil naturligvis afhænge af sværhedsgraden. Vi ønsker udelukkende at gennemfører operationer, som giver tilfredsstillende og æstetiske resultater. Kirurgen vil derfor rådgive dig i forhold til, hvorvidt synligheden af arene opvejer problemet med den løse hud på lårene. 

I forbindelse med forundersøgelsen vil du i samråd med vores kirurg blive vejledt i, hvorvidt en operation for slap hud på dine arme er det rigtige for dig. En operation for slap hud kan skabe nye problemer, idet synligheden af arene for nogle patienter kan skabe nye kosmetiske udfordringer. Dette afhænger naturligvis af, hvor stort et indgreb, der skal foretages. Arene vil normalt kun kunne ses, når du løfter dine arme, idet de vil være på indersiden af armen. Vi ønsker udelukkende at gennemfører operationer, som giver tilfredsstillende og æstetiske resultater. Kirurgen vil derfor rådgive dig i forhold til, hvorvidt synligheden af arene opvejer problemet med den løse hud på armene. Disse ar vil være synlige, når du løfter dine arme. Længden på arene efter en operation for løst hud variere ofte fra patient til patient, da disse er meget afhængige af sværhedsgraden. Vi anbefaler derfor, at problemet har et væsentligt omfang, hvis du skal opereres.

Ved alle operationer er der risiko for blødning og infektion. Der øget risiko for infektion sammenlignet med andre operationer, idet arrene ligger tæt på et område, hvor du naturligt har mange bakterier, samt svedtendens.

Operationen foregår oftest i fuld bedøvelse og du vil efter operationen kunne opleve en vis ømhed. Der kan opstå hævelse og  misfarvning af det opererede område i perioden efter operationen. Du skal have fjernet tråde i klinikken efter ca 12-14 dage. Du skal være
opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til
patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis,
svingende vægt osv. Du bør anvende løsthængende tøj i perioden efter operationen, og vi fraråder at du tager sol eller går i solarie,  i op til 6 måneder efter operationen.

Du kan have behov for smertestillende i den første uge  efter operationen, oftest i form af Panodil og Ibumetin. Du vil ved udskrivelsen modtage instruktioner i din smertebehandling og der vil blive lavet recept på medicinen.

Se før/efter billeder

Tryk på knappen nedenfor, for at se før/efter billeder af vores patienter.

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på hudreduktion af arme og lår

Inderlår

Kort ar vandret
38.000 kr
  •  

Overarme

Langt ar ned til albue
25.500 kr Fra
  •  
Populær

Overarme

Kort ar i armhulen
15.500 kr
  •  

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Basisbank, så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig. Finansiering gennem Basisbank gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rente- og gebyrfri finansiering i op til 45 måneder, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Play Video
Philip-Pfeiffer

"Vores erfarne team sikrer dig den bedste behandling og rådgivning. Din tryghed som patient er vores højeste prioritet."

- Philip Pfeiffer, Plastikkirurg

Privatlivspolitik
Scroll to Top