Ansigtsoperation

På vores klinik i Roskilde udfører vi alle kosmetiske ansigtsoperationer:  ansigtsløft, øjenlågsoperationer, pandeløft og operation af flyveører.

Nummer-2

Se alle vores
ansigtsoperationer

“Vores erfarne team sikrer dig den bedste behandling og rådgivning. Din tryghed som patient er vores højeste prioritet.”

læbeforstørrelse-ikon

Læber

Ønsker du mere fyldige læber, kan dette foretages med filler – En behandling tager typisk 20 min.

I tvivl?

Tag en snak med os

Øjenoperation-ikon

Øjenlåg

I takt med, at man ældes bliver huden omkring øjnene mere løs og øjenbrynenes placering synker ned.

Anisgtloeft-ikon

Ansigtsløft

Et ansigtsløft giver et yngre udseende ved at mindske hamsterposer og genskabe kæbelinien.

Rynkebehandling-ikon

Rynker

Vi tilbyder effektiv rynkebehandling med neurotoxin og filler.

øreoperation-ikon

Øre

Den hyppigste kosmetiske øreoperationer er korrektion af flyveører

Filler-ikon

Filler

Med en fillerbehandling kan den tabte fylde genskabes, samtidig med at de opståede rynker og furer reduceres.
Botox-ikon

BTX

Neurotoxin kan fjerne de mimiske ansigtsrynker f. eks. bekymringsrynken eller panderynker

I tvivl?

Tag en snak med os

Ansigtsoperation

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi også en lang række ansigtsoperationer, der blandt andet omfatter ansigtsløft, pandeløft, øjenlågsoperationer, rynkebehandling, læbeforstørrelse og korrektion af flyveører. Vi har mange års erfaring inden for kosmetiske ansigtsoperationer. Din tryghed er vores højeste prioritet.

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30’erne. Dette skyldes til dels påvirkning af den mimiske ansigtsmuskulatur, samt at huden mister sin elasticitet. Det medfører, at muskel- og
fedtvæv kommer til at hænge, og dit ansigt vil dermed få et mere træt udseende.

Ud over operationer tilbyder vi også ikke-kirurgiske behandlinger, blandt andet rynkebehandlinger med muskelafslappende medicin eller filleren Belotero, der bruges til at tilføre volumen til eksempelvis læbeforstørrelser og
kindben og til at udglatte dybe furer i ansigtet.

Harmonisk ansigtsoperation

Ansigtet er noget af det mest udtryksfulde ved dig, og ansigtsmusklerne er samtidig nogle af de muskler, der bruges mest i løbet af livet. Vi kan ikke ændre på det faktum, at vi ældes med tiden, og det kan naturligvis også ses i dit ansigt. Gennem en sund og aktiv livsstil kan du gøre meget for at bevare et ungdommeligt udseende, samt bevare en elastisk og glat hud. Enkelte patienter oplever dog,  at aldringstegnene er til gene. I disse tilfælde kan det være en mulighed at få foretaget en kosmetisk ansigtsoperation.

Vi oplever, at størstedelen af vores patienter kontakter os med henblik på et ønske om at få et friskere look. Mange er kede af rynker og linjer eller føler sig generet af, at de ser trætte ud eller har konstante mørke rande under øjnene. 

Ved forundersøgelsen, vil du blive vejledt og informeret om den behandling, der er mest optimal for dig. Vi stiler mod et resultat, der er så naturligt og harmonisk som muligt.

Et trygt forløb

En korrigerende ansigtsoperation er en stor beslutning, der skal overvejes nøje, før der træffes et endeligt valg. Vælger du at få udført en ansigtsoperation, skal du føle dig tryg og i sikre hænder undervejs.

.

Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale med vores kirurg, vedrørende dine muligheder og forventninger til operationen. Det skal være en god oplevelse for dig at blive behandlet hos os.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik