Brystoperation

På vores privatklinik i Roskilde er vi specialister i brystforstørrelse. Vi har mange års erfaring med brystforstørrende operationer både med runde og dråbeformede implantater. Vores mål er at skabe et smukt og harmonisk udseende, altid med din tryghed og tilfredshed i centrum.

Her kan du se en oversigt over alle de slags brystoperationer vi udfører hos Pfeiffer Plastikkirurgi. Klik på ikonerne og læs mere om den enkelte brystoperation

Nummer-1

Se alle vores
brystoperationer

Mange års erfaring inden for plastikkirurgi og brystoperationer. Din tryghed som patient er vores højeste prioritet.

Brystforstørrelse-ikon

Brystforstørrelse

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi specialiseret os i BFO, der efterlader så lidt synlige ar som muligt.
Brystforstørrelse-egetfedt-ikon

Brystforstørrelse med eget fedt

Undgå brug af implantater og udnyt det uønskede fedt til en brystforstørrelse.

Brystloeft-ikon

Brystløft

Få genskabt form og fylde af dit slappe og hængende bryst med eller uden implantater.
Brystreduktion-ikon

Brystreduktion

Hvis du er generet af en tung og for stor barm der ikke passer til din krop.
Indadvendtebrystvorter-ikon

Indadvendt Brystvorte

Indadvendte brystvorter skyldes oftest at mælkegangene er for korte.
Mandligbrystudvikling-ikon

Mandlig Brystudvikling

Mandlig brystudvikling kan skyldes enten øget fedtfylde eller øget kirteldannelse.

Brystoperationer

Ingen del af kvindekroppen har tiltrukket sig så meget opmærksomhed som brystet. Gennem tiden og med skiftende skønhedsidealer, har brysterne altid haft en central plads og de er, for mange kvinder, en del af deres identitet, både som kvinde og som mor. Ud over at give kvindekroppen sine feminine kurver, skal brysterne stå imod meget, f.eks. graviditet og de kan ændre sig meget igennem hele livet. Nogle er mindre tilfredse med udseendet på deres bryster, hvilket kan gå ud over glæden ved deres krop. Nogle er kede af størrelsen, andre formen og så er der dem, der savner de bryster de havde, før graviditeten. Sådan behøver det ikke at være og det er der heldigvis råd for. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi en lang række forskellige brystoperationer, alt efter, hvilket behov du måtte have. Vi har mange års erfaring inden for plastikkirurgi og brystoperationer og din tryghed som patient er altid vores højeste prioritet.
Vi foretager brystforstørrende operationer med enten runde eller dråbeformede implantater, brystløft, brystreduktioner, reduktion af brystvorter, operation af indadvendte brystvorter samt fjernelse af implantater. Endelig fjerner vi også mandebryster.

Brystoperation inkl Gratis kapselforsikring i 5 år

Vi ønsker, at du føler dig så tryg som muligt i forbindelse med en korrigerende brystoperation hos os. Derfor tilbyder vi en tryghedsgaranti i form af en 5 års gratis kapselforsikring, samt en gratis ultralydsundersøgelse af dine implantater efter 10 år. Opfølgende kontroller efter din operation er naturligvis uden ekstra omkostninger. Vi mener, at trygge rammer, god kommunikation og erfaring inden for feltet er de bedste forudsætninger for en god og sikker oplevelse for dig. Derfor er det vores fornemmeste opgave at hjælpe dig sikkert og trygt igennem fra første konsultation til den endelige kontrol, og ved en brystoperation med implantater, er en kapselforsikring en naturlig del af dette.

Typer af brystoperationer

Årsagerne til at få foretaget en brystoperation er forskellig fra person til person. Nogle kvinder har altid haft en lille barm og ønsker mere fylde, andre ønsker at få genskabt fylde og form efter enten vægttab eller graviditet. Andre er kede af deres tunge og hængende barm. Endelig er der mænd, som har øget fedt- og kirtelvæv, som giver dem såkaldte ”mandebryster”, som de er generet af og ønsker fjernet. Uanset hvilken årsag, der ligger til grund for din beslutning, om at få foretaget en brystoperation, kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde en professionel behandling med fokus på at skabe smukke og harmoniske resultater, du kan glæde dig over i mange år frem.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik