Pfeiffer Plastikkirurgi er en kosmetisk plastikkirurgisk klinik beliggende centralt i gågaden Algade 4 i Roskilde.
Klinikken er nyopført i 2018, hvorfor alle faciliteter er topmoderne.
Hos os tilbyder vi kosmetiske operationer i lokal og fuld bedøvelse, samt mulighed for indlæggelse.

Vi prioriterer altid dig højest

Du er i trygge hænder

Du vil blive fulgt af den samme kirurg under hele dit forløb og vil altid opleve at vi har god tid dig. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg før, under og efter en operation. Er du patient hos os, har du altid mulighed for at komme i kontakt med den kirurg der har opereret dig.

Centralt i Roskilde

I april måned 2018 åbnede Pfeiffer Plastikkirurgi centralt i Roskilde. Ejer af klinikken er speciallæge i plastikkirurgi Philip Pfeiffer.
Philip har mange års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi og stor erfaring inden for brystkirurgi, særligt brystforstørrende operationer. Derudover interesserer Philip sig for ansigtskirurgi og foretager ansigtsløft, øjenlågsoperationer samt rynke- og fillerbehandling.

Om os

Pfeiffer Plastikkirurgi er en kosmetisk plastikkirurgisk klinik, der ligger centralt i gågaden i Roskilde, Algade 4.

Klinikken er ejet af plastikkirurg Philip Pfeiffer, der har mange års erfaring med plastikkirurgi. Han foretager alle former for kosmetiske operationer i både lokal og fuld bedøvelse.

Vi tager hånd om dig og sikrer os, at du kommer trygt og så smertefrit som muligt gennem et forløb. En plastikoperation er en stor beslutning, og derfor er det også vigtigt, at du føler dig så tryg som overhovedet muligt. Samtidig stræber vi efter at give dig et naturligt og harmonisk resultat baseret på dine ønsker.

Pfeiffer Plastikkirurgi er et erfarent team af dygtige specialister inden for plastikoperationer og andre korrigerende operationer. Teamet består af plastikkirurg Philip Pfeiffer, klinikassistent og operationstekniker Janne Westergaard og anæstesisygeplejerske (narkosesygeplejerske) Karin Ancher. Janne og Karin har begge over 20 års erfaring inden for deres felt.

Philip er uddannet læge ved Københavns Universitet i 2006 og har været speciallæge i plastikkirurgi siden marts 2015. Han har siden 2007 arbejdet på nogle af de største plastikkirurgiske afdelinger i landet, både på Rigshospitalet, Aarhus og Odense Universitetshospital. Philip har mange års erfaring med kosmetisk kirurgi og har været tilknyttet Roskilde Privathospital siden 2008. Siden 2017 har han været tilknyttet som speciallægekonsulent i kosmetisk plastikkirurgi på Aleris-Hamlet Privathospitaler.

Philip foretager alle former for kosmetisk plastikkirurgi og er specialist inden for  ansigtskirurgi og brystforstørrende operationer, såsom en brystforstørrelse med ens eget fedt. Han deltager flere gange årligt i nationale og internationale kurser og kongresser i plastikkirurgi for hele tiden at holde sig opdateret på de nyeste metoder og muligheder. Philip publicerer også artikler i det velansete amerikanske tidsskrift Plastic and Reconstructive Surgery.

Herudover består teamet af dygtige anæstesilæger, der alle er ansat på de københavnske universitetshospitaler som over- og afdelingslæger. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få det resultat, du drømmer om.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik