Ansigtsløft
- Facelift

Et ansigtsløft er for dig, der lÌnges efter at genvinde dit ungdommelige udseende. Nür vores professionelle team udfører et ansigtsløft, er det med formül at genskabe et naturligt og yngre look, uden at Ìndre ansigtets karakteristika. Vi ønsker at vores patienter skal ligne sig selv, blot yngre og friskere.

Se ud, som du gjorde

for 10-15 ĂĽr siden

Operation med 

usynlige ar

Kan kombineres med

øjenlügsoperation

Resultater med holdbarhed

i 10+ ĂĽr

Fü et naturligt, yngre udseende med et ansigtsløft

Gennem livet püvirkes bløddelene i ansigtet af tyngdekrÌften og ansigtets muskulatur. I barn- og ungdommen er vÌvet stramt og bindevÌvet mellem de forskellige vÌv elastisk. Büde tyngdekrÌften og den mimiske muskulatur bevirker at vÌvet med ürene bliver mere slapt og hÌngende.

I takt med vi Ìldes mister huden og bindevÌvet sin elasticitet, hvilket fører til, at huden bliver slap og rynket. Mange oplever, at de i den forbindelse für løs hud pü halsen, tydelige hamsterposer samt kindfurer. Den naturlige aldringsproces kan püvirkes af blandt andet rygning og solbadning, der er med til at fremskynde processen. 

Resultatet af den mindskede elasticitet i hud og bindevÌv er et mere trÌt og uoplagt udseende, der für dig til at se Ìldre ud, end du müske føler dig. De hyppigste ürsager til at fü foretaget et ansigtsløft, ogsü kendt som facelift, skyldes derfor:

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi ansigtsløft: den bedste kirurgiske behandling til at mindske aldringstegn og give dig et yngre og naturligt udseende. Med et ansigtsløft kan du se op til 15 ür yngre ud, og er du en slank person, ikke-ryger i alderen 40-65 ür, med slap hud i ansigtet, er du den ideelle kandidat til at fü foretaget en ansigtsløftning. Har du derimod en tyk og uelastisk hud, vil du ikke opnü samme effekt af operationen. 

Ansigtsløft uden kirurgi er ikke en mulighed, hvis du ønsker permanent at fjerne “hĂŚngende” hud fra ansigt og hals. Har du milde og tidlige aldringstegn, kan BTX og filler vĂŚre et alternativ til ansigtsløftet. Her kan en behandling med BTX og filler udglatte rynkerne, sĂĽ du opnĂĽr et friskere udseende.

Ansigtsløftning med trüde:
MACS-metoden

Der findes talrige eksempler pü patienter, der efter en ansigtsløftning, har füet Ìndret deres udseende markant og til tider i pü en unaturlig og uÌstetisk müde. Vi foretager ansigtsløft med trüde, fordi det giver de mest naturlige resultater. Vi ønsker at vores patienter skal ligne sig selv, men blot i en 10-15 ür yngre udgave.

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi laver vi ansigtsløft ud fra MACS-metoden. MACS-løft er en metode, hvor der bruges permanente trüde til at holde det løse vÌv oppe. Disse trüde fikseres til muskelhinder ved tinding og kindben, hvor de løfter op i mellemansigtets muskulatur. Dette giver et meget naturligt løft af ansigtet og mindre ar end ved det traditionelle ansigtsløft.

I nogle tilfÌlde ønsker patienter, at kombinere ansigtsløft med andre kosmetiske ansigtsoperationer. Det er oftest huden omkring øvre og nedre øjenlüg, der ligeledes er blevet tung og slap. Du kan lÌse mere om vores Øjenlügsoperation her.

Før/efter billeder

Tryk pü knappen nedenfor, for at se før/efter billeder af vores patienter.

Utrolig kompetent , trovÌrdig, impatisk , Ìrlig og omsorgsfuld , er lidt ord jeg kan sÌtte pü kirurger Phillip Peifer Jeg fik et ansigtsløft og kunne ikke vÌre mere tilfreds Jeg kan varmt anbefale ham

Lotte Bendix

Ansigtsløft Pris:

Priser pü ansigtsløft og øvrige ansigtsoperationer

OPERATION BEDØVELSE PRIS
Ansigtsløftning m. hals fra Fuld narkose 48.500,-
Tindingeløft / løft af øjenbryn Fuld narkose 29.500,-
Kalkunhage Lokal bedøvelse 13.500,-
Øvre øjenlüg Lokal bedøvelse 10.500,-
Nedre øjenlüg Lokal bedøvelse 13.500

FAQ - ANSIGTSLØFT

Hvad koster et ansigtsløft?

  • Ansigts- og halsløft i fuld bedøvelse: 48.500 Kr
  • Kalkunhals i lokal bedøvelse: 13.500 Kr
  • Øvre øjenlĂĽgsoperation i lokal bedøvelse: 10.500 Kr
  • Nedre øjenlĂĽgsoperation i lokal bedøvelse 13.500 Kr

LĂŚs om mulighederne for finansiering

Hvordan foregür operationen ved et ansigtsløft?

Vi laver ansigtsløft ud fra MACS-metoden. Her anvendes permanente trüde til at holde det løse vÌv oppe. Dette giver naturligt løft af ansigtet og mindre ar end ved det traditionelle ansigtsløft. Et fuldt ansigtsløft foregür i fuld narkose. Ved operationen placeres der snit ved øre og op til hürgrÌnsen. Huden løftes op til oprindelig position og holdes fast med smü, indvendige trüde.

Hvilket resultat kan man opnü ved et ansigtsløft?

Med et ansigtsløft vil du opnü synlig reduktion pü aldringstegn, og se op mod 10-15 ür yngre ud. Det er normalt, at der vil vÌre smü ujÌvnheder de første par müneder efter operationen. Det endelige resultat af indgrebet kan ikke vurderes før efter 2 til 3 müneder. Herefter holder resultatet som udgangspunkt min. 10 ür, men ofte meget lÌngere.

Hvem kan fü foretaget et ansigtsløft?

Alle kan få foretaget et ansigtsløft. De fleste vil dog egne sig bedst til et ansigtsløft i 50’erne eller herefter. Rygning og solbadning er med til at fremskynde den naturlige aldringsprocess, men derudover vil huden og bindevæv også miste sine elasticitet med årene. I 30’erne og 40’erne kan man dog også fint gå ind og lave mindre kirurgiske indgreb, såsom korrektion af øjenlåg og bryn.

PROCEDURE

Her kan du lÌse om ansigtsløftet

Til forundersøgelsen gennemgür du dine ønsker og forventninger med kirurgen, og herfra bliver det vurderet, om et ansigtsløft er det rette valg til dig.

Ved forundersøgelsen vil operationen blive gennemgüet og du bliver informeret om operationen, samt om ansigtsløftet bør kombineres med andre indgreb for eksempel en øjenlügsoperation eller en fedtsugning af hals og hage.

Vi anbefaler, at du tager et familiemedlem eller en god veninde med til forundersøgelsen, da du her får rigtig meget information, som kan være svær at huske efterfølgende. Derudover anbefaler vi også, at du har læst al vores informationsmateriale, inden du kommer til forundersøgelsen. Lav gerne en liste med spørgsmål, som du ønsker besvaret.

Ved MACS ansigtsløftet vil kirurgen placere snittene i huden lige foran øret og 6 cm videre op i hürgrÌnsen og om pü bagsiden af øret. Huden pü kinderne løsnes, mens vÌvslaget under huden pü den nedre del af ansigtet, mellemansigtet og halsen løftes op til dens oprindelige position og holdes fast med indvendige trüde.

Herefter fjernes den overskydende hud, og snittene sys omhyggeligt sammen, sü arrene efterfølgende er sü usynlige som muligt. Er der aftalt at der skal foretages fedtsugning af halsen, gøres dette via et lille snit i folden under hagen. 

Operationen foretages i fuld bedøvelse og tager ca. 3 timer.

Efter indgrebet für du en forbinding pü kinderne og skal sü vidt muligt undgü at bukke dig eller fü hovedet under hjertehøjde, da dette kan føre til blødninger.

Du bliver udskrevet samme dag og skal møde op pü klinikken dagen efter til fjernelse af et lille drÌn placeret pü bagsiden af øret.

Efter operationen vil der forekomme hĂŚvelse og misfarvninger i det opererede omrĂĽde. Dette aftager og hĂŚvelsen vil som regel forsvinde efter en uge. Misfarvninger kan forekomme i op til 3 uger. Efter 1 til 2 uger vil du kunne genoptage din normale hverdag.

Det endelige resultat af indgrebet kan ikke vurderes før efter 2 til 3 müneder. Det er normalt at der kan forekomme smü ujÌvnheder under huden i tiden efter operationen. Med et MACS-løft kan du forvente et resultat, der holder i mange ür, før aldringsprocessen igen sÌtter sine spor.Det endelige resultat af indgrebet kan ikke vurderes før efter 2 til 3 müneder, hvorfor du ikke behøver bekymre dig, hvis der skulle forekomme smü ujÌvnheder under huden i tiden efter operationen. 

Efter operationen kan du opleve smerter og ubehag i op til nogle uger. Derfor bliver der lavet en elektronisk recept pü smertestillende medicin til dig efterfølgende, og vi sørger for, at du ved udskrivelsen für udleveret en smerteplan, sü du altid kan finde vejledning til din medicin.

Man skal møde ind til opfølgende konsultation og trüdfjernelse efter 7 og 12 dage.

Efter forløbet skal du være opmærksom på din krops behov og undgå at lave bevægelser, som gør ondt. Du kan genoptage let fysisk aktivitet dagen efter operationen, men du bør undgå anstrengelser, da dette kan give risiko for blødning.

Sport. Du skal undgü fysisk anstrengelse de første 3 uger efter operationen, men man mü gerne gü en tur allerede dagen efter operationen.

Sovestilling. Det er vigtigt, at du de første 2 til 3 dage sørger for at sove med hovedet højt, sü du undgür blødninger. 

Bilkørsel. Bilkørsel frarüdes, sü lÌnge du für stÌrk smertestillende medicin (oftest de første 7-10 dage efter operationen).

Sol. Undgü at fü sollys pü arrene de første 6 mdr., da det kan medvirke til at gøre arrene synlige pü sigt.

Arbejde. Du kan genoptage stillesiddende kontorarbejde efter 10 dage. Du bør først genoptage fysisk krÌvende arbejde efter 3 uger.

Bad. Du kan bade allerede dagen efter operationen.

Som ved alle typer kirurgi er der risiko for blødning og infektion. Man kan i meget sjÌldne tilfÌlde fü en nerveskade, som oftest vil vÌre forbigüende, men som kan vÌre permanent og resultere i manglende funktion af den mimiske ansigtsmuskulatur.

Holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient, idet den afhĂŚnger af genetiske forhold, vĂŚvsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vĂŚgt, rygning, samt sol eksponering. Som udgangspunkt holder resultatet i minimum 10 ĂĽr men ofte meget lĂŚngere.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik pĂĽ play, og lĂŚr mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik