BTX

I takt med at vores hud mister sin elasticitet og konstant påvirkes af den mimiske ansigtsmuskulatur, dannes der rynker og dybe furer i vores ansigter. Disse rynker er for nogle en kosmetisk gene. Gennem en behandling med BTX er det muligt at udglatte rynkerne og fjerne linjerne i ansigtet, så du kan få et yngre og friskere udseende.

BTX

Effektiv rynkebehandling

BTX er ikke kun for de patienter, der føler sig kosmetisk generet af rynker og linjer i ansigtet. BTX kan også bruges, hvis du synes, at dit ansigt ser træt og uoplagt ud, og du gerne vil have et friskere og mildere ansigtsudtryk. Uanset hvad dit behov måtte være, kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi hjælpe dig med at få det resultat, du ønsker. Når vi udfører BTX behandlinger, stræber vi altid efter at give et ungt og friskt look uden at ændre på ansigtets karakteristika. Det betyder, at du får et så naturligt og harmonisk resultat som overhovedet muligt. Et resultat der på samme tid også er diskret, da vi arbejder ud fra filosofien om ”less is more”.

Botox-kvinde

Hvad er BTX?

BTX  er et muskelafslappende middel, der bruges til at behandle uønskede rynker i ansigtet, herunder blandt andet smilerynker, pandelinjer, rynker mellem øjenbryn og på hagen. En BTX behandling virker ved, at lægemidlet binder sig på nerveendernes receptorer, hvorved nerveimpulsernes signal til musklerne hæmmes. På den måde ophører muskelbevægelserne, og der opnås en udglattende effekt af rynkerne og man kan samtidig opnå en løftende effekt på øjenbrynene. 

Kan bruges til mange ting

BTX behandling er ikke kun for de patienter, der generes af rynker, men kan også benyttes til at behandling af nedadvendte mundviger og løfte øjenbryn. Løft af øjenbryn kan samtidig mindske spændinger i panderegionen.
En behandling med BTX er meget effektivt, og du kan være sikker på, at rynkerne i ansigtet enten mindskes eller helt udglattes.

Sådan gør vi

Ved behandlingen sprøjtes BTX ind i musklerne i de områder, hvor der ønskes en reducering af rynkerne. Du kommer til at mærke et lille stik, og at det strammer lidt i huden, når lægemidlet injiceres. Idet smerten er minimal og behandlingen hurtigt overstået, er der som regel ikke behov for bedøvelse. Hvis du ønsker det, er det muligt at smøre en bedøvende creme på det område, der skal behandles.

Helt klart anbefalelsesværdigt! Fantastisk personale og dygtigt arbejde.

Julie Westergaard

BTX behandling

Rynkerne i ansigtet skyldes en kombination af kroppens naturlige aldring og sammentrækninger i ansigtsmuskulaturen, der resulterer i, at huden bliver foldet og derved danner rynker og furer. Rynkerne kan få dit ansigt til at udstråle bekymring, manglende overskud, uoplagthed og træthed, hvilket for mange kan være generende, hvorfor de ønsker at få udglattet rynkerne. Dette kan gøres med Botulinum toxin.

God service fra starten

Er der tale om meget dybe furer, er det muligt at kombinere BTX behandlingen med en ikke-permanent filler. Hvorvidt der er behov for dette, undersøges af vores kirurg ved den indledende konsultation. Her finder vi sammen med dig frem

Tilpasset til dig

til de rette behandlingsmuligheder, der på én og samme tid tilgodeser dine ønsker og et naturligt og harmonisk resultat. Således at den endelige behandling med BTX altid er tilpasset den enkelte patients behov og ønsker.

Få et friskere og look med BTX

Mange patienter er bekymrede for, om de vil opleve at få et ansigt, der er helt mimikløst og ”kunstigt” at se på. Vores filosofi er at behandle så lidt og skånsomt som muligt, så du får det mest naturligt look, der ikke ændrer markant på ansigtets udseende. 

For os er det essentielt, at du får et diskret og harmonisk resultat, der opfylder dine ønsker. Du kan altså være sikker på et ansigt, der ser både mere oplagt og yngre ud, foruden at din hud ser langt mere glat og sund ud. Du bør dog være opmærksom på, at den fulde effekt først opnås efter cirka 10-14 dage.

Effekten af BTX behandlingen er ikke permanent og varer omkring 4-6 måneder, hvorfor vi anbefaler at gentage behandlinger med BTX for at vedligeholde det ønskede resultat. Ved gentagne behandlinger vil effekten oftest forlænges, da musklerne svækkes. Ved endt behandling vil musklerne altid genvinde deres funktion fuldt ud

Er du interesseret i at få lavet en BTX behandling? Så er du altid velkommen til at kontakte Pfeiffer Plastikkirurgi med henblik på en konsultation om dine muligheder. Og skulle du have spørgsmål til behandlingen med BTX, sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål.

Hvem kan ikke få
BTX?

Enkelte personer er ikke modtagelige for BTX behandlingen. I nogle tilfælde skyldes dette antistoffer i kroppen, der modvirker virkningen af BTX. Derudover udfører vi ikke BTX behandlinger på gravide eller ammende, eller hvis du har allergier over for nogle af indholdsstofferne i BTX herunder laktose, natriumsuccinate, humant albumin og BTX. Hvis du lider af nerve- eller muskelsygdomme er det ikke sikkert at du kan behandles med BTX.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan tåle BTX bedes du gøre opmærksom på dette ved konsultationen.

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på Botulinum toxin
OPERATION BEDØVELSE PRIS
Botox/Azzalure 1. område Lokalt 2.500,-
Botox/Azzalure efterfølgende områder Lokalt 1.500,-

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik