Filler

Med en fillerbehandling kan den tabte fylde genskabes, samtidig med at de opståede rynker og furer reduceres. Dit ansigts karakteristika bibeholdes, og du får et yngre udseende i ansigtet, der får dig til at se friskere og mere veloplagt ud.

Filler

Et naturligt resultat

Ung hud har mere elasticitet og er mere jævn end ældre hud. Dette skyldes blandt andet hyaluron, der binder vand i huden og på den måde får huden til at se yngre og friskere ud. I takt med at vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluron, hvorfor hudens evne til at binde vandet mindskes. Derved mister dit ansigt med alderen den naturlige fylde, rynker og dybe furer dannes, og mundvigene bliver nedadvendte. Dette kan for mange være kosmetisk generende, idet det får en til at se ældre og mere uoplagt ud.

Filler-kvinde

Fillerbehandling

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi fillerbehandling, hvor vi sørger for at fremhæve dine ansigtstræk på en naturlig og harmonisk måde. Vi tilbyder fillerbehandling til både læbeforstørrelse og til behandling af rynker. Når vi udfører behandling med filler, benytter vi os af vævsfylderen Belotero. Det er vores kirurg, der foretager behandlingen. Med vores store erfaring inden for kosmetisk ansigtskirurgi kan du være sikker på at få en behandling, der tager højde for ansigtets karakteristika og giver dig et diskret og naturligt resultat. 

Hvad er Belotero?

Belotero er en steril ikke-permanent filler, der primært består af vand og hyaluronsyre. Vævsfylderen består af samme type hyaluronsyre, som findes naturligt i vores bindevæv. Ved at sprøjte filleren ind i bindevævet, integreres hyaluronsyren med det omkringliggende væv, hvorved huden eller læberne får mere fylde.
Idet der løbende sker en nedbrydelse af hyaluronsyren i huden, vil den opnåede effekt med Belotero gradvist mindskes, hvorfor effekten af behandlingen vil aftage.

Typisk vil effekten af en fillerbehandling holde i 6 til 12 måneder, alt afhængig af om der er tale om rynkebehandling eller læbeforstørrelse. Vi anbefaler, at du herefter gentager behandlingen for at bibeholde resultatet.
Du bør dog være opmærksom på, at holdbarheden af resultatet varierer fra patient til patient. Dette skyldes, at effekten af behandlingen afhænger af forskellige faktorer, herunder blandt andet hudens struktur samt blodcirkulation.

Jeg følte mig i trygge og dybt profesionelle hænder under hele forløbet! Sekretærerne er så søde og smilende, hvilket skaber en hjemlig og meget tryg stemning. Phillip forklarer alt hvad man har brug for at vide, tager sig al den tid man har brug for og brænder tydeligt for hvad han laver. Man er ikke i tvivl om, at der ligger et stykke perfektionistisk arbejde bag enhver operation han foretager.

Karin Røtkjær

Fillerbehandling
med Belotero

Når vi udfører fillerbehandling med Belotero, foregår det ved at filleren sprøjtes ind i huden med en tynd nål. Dette medfører at rynker udglattes eller læberne forstørres, alt efter hvilket resultat der ønskes med behandlingen.

Belotero er således en effektiv behandling, der kan komme rynker og furer til livs og hjælpe til at give et yngre udseende. Behandlingen er stort set smertefri, og skulle det ønskes, er der også mulighed for at få lagt bedøvelse i forbindelse med behandlingen. Uanset hvad der ligger til grund for dit ønske om fillerbehandling, er det noget, vi kan hjælpe dig med hos Pfeiffer Plastikkirurgi. Enhver behandling tilpasses patientens behov og ønsker.

Vi arbejder ud fra devisen om ”less is more”, derfor kan du være helt sikker på at få et diskret og naturligt resultat, hvor der er fokus på at genskabe ansigtets naturlighed uden at ændre på dit ansigt. Belotero kan bruges til flere typer af behandling, hvor filleren kan afhjælpe de kosmetiske gener. Blandt andet kan Belotero bruges til:

Fordele ved en fillerbehandling med Belotero

Fillerbehandling med Belotero er en særligt skånsom behandlingsmetode, idet man kan opnå flotte naturlige resultater i ansigtet, helt uden brug af kirurgi. Filleren er ikke-permanent, hvilket betyder at den nedbrydes naturligt i vævet og derfor kræver genbehandling på sigt. 

De fleste behandlinger holder i 6-12 måneder. Som udgangspunkt kan de fleste rynker eller furer stort set fjernes helt ved bare en enkelt behandling. I andre tilfælde, særligt ved dybere rynker,

kræves der flere behandlinger for at få fuld effekt af behandlingen og for at opnå det ønskede resultat. Dette kan skyldes, at der ved nogle patienter er en øvre grænse for, hvor meget huden kan udvide sig ved første behandling, hvorfor der også kan være behov for flere behandlinger.
Skulle første behandling ikke have udglattet rynker eller furer, anbefaler vi at få foretaget en opfølgende behandling 2 til 3 uger efter den første. Huden vil på dette tidspunkt have mere plads til produktet, og huden vil være i stand til at udvide sig mere, hvorved du kan få det ønskede resultat.

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på filler

OPERATION BEDØVELSE PRIS
Restylane/Juverderm 1. ml Lokalt 4.000,-
Restylane/Juverderm efterfølgende ml Lokalt 3.000,-
Filler 0,5 ml Lokalt 2.500,-

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video

Før/efter billeder

Tryk på knappen nedenfor, for at se før/efter billeder af vores patienter.

Privatlivspolitik