Dobbelthage / Kalkunhals

Med alderen mister huden sin elasticitet og halsmuskulaturen bliver tiltagende slap. På halsen kan dette resultere i at huden fra hagen til fordybningen over brystbenet hænger og dermed ligner en kalkunhals. Øget fedtfylde kan resultere i en dobbelthage og kan oftest behandles med en fedtsugning, hvis hudoverskuddet er begrænset. Dobbelthage kan sagtens ses hos yngre og ellers slanke personer, da tilstanden kan være arveligt betinget. En operation kan genskabe halsens naturlige udseende ved enten at stramme huden opeller reducere mængden af fedt eller begge dele i kombination.

Dobbelthage - fedtsugning

En øget mængde fedt under hagen resulterer i en dobbelthage. Hos yngre patienter er huden ofte stram og elastisk og der kan derfor foretages fedtsugning af dobbelthagen. Fedtsugningen kan laves i lokal bedøvelse og operationen varer omkring 30 minutter. Via nogle ganske små snit under folden i hagen foretages fedtsugningen. Huden vil efterfølgende trække sig sammen ud for det område der er fedtsuget og på den måde reduceres dobbelthagen. Du må forvente at der kan gå op til 3-6 måneder før huden har trukket sig helt sammen. Det er vigtig at du undgår vægtøgning efter operationen, da det kan forværre resultatet.

Ansigtsløft

Kalkunhals – operation

Hos ældre patienter skyldes problemet primært løs hud på forsiden af halsen, samt slaphed af halsens muskulatur eventuelt kombineret med øget fedtfylde. Dette giver anledning til at huden hænger slapt under hagen og giver indtrykket af en kalkunhals. Kalkunhalsen kan fjernes ved en operation i lokal bedøvelse, hvor der lægges et snit på forsiden af halsen fra hagen og ned til fordybningen over brystbenet. Operationen tager 1 time. Hudoverskuddet fjernes og huden lukkes med ganske små sting så arret bliver så usynligt som muligt.

I andre tilfælde kan patienten ligeledes være ked af løs hud omkring kæben, hvilket giver anledning til hamsterposer. Hvis dette er tilfældet kan der foretages et ansigts- og halsløft. Ved et ansigts- og halsløft lægges snittet foran og bag øret og det slappe væv på kinderne og halsen løftes opad og bagud til dets oprindelige placering. Operationen foretages i fuld bedøvelse og tager 2-3 timer. Hudoverskuddet kan herefter fjernes og arret er efter 3 måneder stort set usynligt.

Er meget tilfreds med resultatet, så kan klart anbefales 👍🏼 Dygtige og jeg var tryg under hele forløbet.

Berit Maass

PROCEDURE

Information om operationen og de mest almindelige spørgsmål.

Når du kommer til forundersøgelse med henblik på behandling af din dobbelthage eller kalkunhals, vil du blive vejledt i om fedtsugning, hudfjernelse eller en kombination er nødvendig for at opnå det optimale resultat.

Du skal forvente, at du vil være lidt øm, hævet og misfarvet i op til 1 – 2 uger efter operationen. Trådene fra stingene skal fjernes cirka 8-10 dage efter operationen, og herefter kan du igen bade, og det er ligeledes en god ide, hvis du masserer de opererede områder i cirka 5 minutter hver dag. Dog skal du være opmærksom på at det tilrådes med en mere ihærdig massage, når der er gået 14 dage efter, du er blevet
opereret. Dette forebygger ujævnheder i huden.På grund af smerterne og for at få det pæneste og mestnaturlige resultat, bør du holde dig i ro i de første 2-3 uger.I forbindelse med fedtsugningen bliver fedtet suget ud via flere små kanaler som kanylen danne i fedtvævet. Disse små kanaler skal presses sammen igen efter indgrebet. Til dette benytter vi en elastisk bandage. Bandagen sørger for at gøre vævetfladt og jævnt og på samme tid forhindre væskeansamling.Efter operationen skal du anvende elastikbandagen i op til 6 uger.

Det endelige resultat varierer fra patient til patient, da hudens elasticitet og evne til at trække sig sammen er af stor betydning. Varigheden af indgrebet kan være permanent,men forskellige faktorer kan påvirke varigheden, særligt hvis vægten øges efterfølgende. Det er derfor vigtigt at leve sundt og holde vægten efterfølgende. Desudenafhænger varigheden af patientens genetiske forhold, vævsforhold, levevis og kost.

Du skal regne med, at du kan dyrke sport 3-4 uger efter operationen – dog først efter at du har aftalt det med kirurgen.

Efter indgrebet får du en plasterforbinding på arret og skal så vidt muligt undgå at bukke dig eller få hovedet under hjertehøjde, da dette kan medføre blødning. Det er vigtigt, at du de første 2 til 3 dage efter operationen sørger for at sove med hovedet højt. Du kan genoptage let fysisk aktivitet dagen efter operationen, men du bør undgå anstrengelser, da dette kan give risiko for blødning. Efter operationen vil der forekomme hævelse og misfarvninger i det opererede område. Dette aftager og hævelsen vil som regel forsvinde efter en uge. Misfarvninger kan forekomme i op til 3uger. Efter 1 til 2 uger vil du kunne genoptage din normale hverdag.

Det endelige resultat af indgrebet kan ikke vurderes før efter 2 til 3 måneder. Det er normalt at der kan forekomme små ujævnheder under huden i tiden efter operationen. Med et halsløft kan du forvente et resultat, der holder i mange år, før aldringsprocessen igen sætter sine spor. Det endelige resultat af indgrebet kan ikke vurderes før efter 2 til 3 måneder, hvorfor du ikke behøver bekymre dig, hvis der skulle forekomme små ujævnheder under huden i tiden efter operationen.

Ar:
Dine ar er ved fedtsugning placeret i folden under hagen og ved fjernelse af slap hud på forsiden af halsen. Arrene er i røde i de første 6-12 måneder, men vil herefter blegeaf.

Blødning:
Det er normalt at du vil sive en anelse fra arret i det første døgn efter operationen. Større blødninger er sjældne, men kan forekomme og vil kræve en operation, hvor blødningen stoppes. Du skal forvente at få blålig misfarvning og hævelse af området i den første uge efter operationen.

Infektion:
I sjældne tilfælde kan man udvikle infektion, som behandles med antibiotika.

Nerveskade og føleforstyrrelser:
Man kan opleve føleforstyrrelser i huden omkring arret. I meget sjældne tilfælde kan man få nervepåvirkning af nerver til den mimiske ansigtsmuskulatur, som kan være permanente.

Læs venligst Generelle forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Ansigtsløft Pris

Priser på ansigtsløft og øvrige ansigtsoperationer

OPERATION BEDØVELSE PRIS
Kalkunhage Lokal bedøvelse 13.500,-
Ansigtsløftning m. hals fra Fuld narkose 48.500,-
Tindingeløft / løft af øjenbryn Fuld narkose 29.500,-
Øvre øjenlåg Lokal bedøvelse 10.500,-
Nedre øjenlåg Lokal bedøvelse 13.500

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik