Brystløft

Brystimplantater – Motiva & Mentor

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi mange års erfaring med brystforstørrelser. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og benytter os kun af de bedste implantater fra Motiva og Mentor.

På denne side har vi samlet alt, hvad du behøver at vide om brystimplantater.

De førende brystimplantater på markedet

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi benytter vi os af brystimplantater fra Motiva og Mentor. Disse er blandt de bedste på markedet og sikrer dig høj kvalitet og lang levetid. Begge mærker har garanti ved lækage.

Motiva brystimplantater logo
Mentor brystimplantater logo

Forskellige typer implantater og profil

Mentor og Motiva implantater findes både som runde og dråbeformede. Ved forundersøgelsen vil du sammen med kirurgen finde frem til det implantat der passer bedst, ud fra dine ønsker til størrelse og form og dine brysters eksisterende facon.

BFO-med-eget-fedt

Billede før brystimplantater

Runde eller dråbeformede implantater?

Forskellen på et rundt og et dråbeformet implantat er toppunktets placering og silikonens hårdhed. Det dråbeformede implantat anvendes overvejende hos kvinder som har et slapt og hængende bryst efter fx amning eller vægttab.

rundt eller dråbeformet brystimplantat

Billede af runde og dråbeformede implantater

De dråbeformede implantaters toppunkt er placeret en anelse længere nedadtil end de rundes, hvilket gør dem velegnede til at løfte et slapt kirtelvæv opad og på den måde undgå at der evt skal foretages et samtidigt brystløft. 

Da de dråbeformede implantater er lavet med en mere fast silikone end de blødeste runde implantater, kan de derfor føles en anelse hårdere.

Det er en udbredt misforståelse at et dråbeformet implantat giver et mere naturligt resultat end et rundt implantat. Man kan sagtens få et naturligt resultat med et rundt implantat, da det afhænger af hvilken profil der benyttes, læs mere om profil herunder.

Profil - højden på brystimplantatet

Ved forundersøgelsen måles bredden af dit bryst og kirurgen bestemmer ud fra dette mål bredden på det brystimplantat, der skal benyttes til din BFO. Ud fra dit ønske til størrelse bestemmer du højden/profilen på implantaterne.

Både Motiva og Mentor implantater kommer i 4 forskellige profiler. Motiva implantaterne findes i Mini, Demi, Full og Corsé, som vist herunder:

Implantat profiler

Billede af Mini, Demi, Full og Corsé implantater

Motiva implantater

Motiva implantaterne er udviklet med flere lag af sikkerhed, fra selve kernen til det yderste lag af implantatet. Dette er med til at reducere risikoen for komplikationer. 

Motiva brystimplantater

Billede af Motiva implantatets flere lag af sikkerhed

Blueseal teknologien findes kun i Motivas implantater og er med til at mindske risikoen for lækage af silikone.

Silksurface er det yderste lag af implantatet, det er udviklet med henblik på at mindske det inflammatoriske respons, sammenlignet med andre implantater. Det er ligeledes med til at mindske forekomsten af kapseldannelse. 

TrueMonobloc teknologien øger implantaternes styrke og gør det muligt at indføre implantatet via små ar helt ned til 3 cm i længden, uden at implantatet tager skade.

Motiva Ergonomix​​

Motiva Ergonomix implantater er udviklet til at følge kvindens bevægelser; når hun ligger ned vil implantatet være rundt i faconen og når hun står op vil implantatet være mere dråbeformet, så det både ligner og opfører sig som et naturligt bryst.

Brystforstørrende operation uden ar: Minimal Scar Technique

Brystforstørrelse med store og synlige ar hører fortiden til. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi kan vi udføre brystforstørrende operationer med ”Minimal Scar Technique”, som er en metode til at undgå store ar. 

Her lægger vi et lille snit, som regel i brystfolden, ved hjælp af særligt udstyr kan vi foretage en BFO med ar helt ned til 3 cm. Minimal Scar Technique udføres ved valg af Motivas Ergonomix-implantat. 

I samråd med vores kirurg finder du ud af, om denne teknik er det rette valg for dig. Se, hvordan Minimal Scar Technique udføres i videoen nedenfor.

Før/efter billeder

Brystforstørrende operation førBrystforstørrende operation

• Mentor Anatomisk implantat

• Medium højde og profil

• 375 ml på begge sider

Brystforstørrende operation førBrystforstørrende operation

• Mentor rundt implantat

• Høj Profil 

• 250 Ml på begge sider

Phillip er en utrolig dygtig og professionel plastikkirurg. Mit forløb har været helt perfekt. Jeg fik taget mine gamle implantater ud og lagt nye i. Mine smerter var minimale, jeg havde næsten ikke nogen, kun de første 48 timer, kunne jeg mærke det, men ikke stærke smerter, på noget som helst tidspunkt. Alt i alt, et helt perfekt forløb, jeg vil helt klart anbefale Phillip til andre og hvis jeg skal have lavet noget igen, er jeg ikke tvivl hvem, der skal lave dette. Det er helt klart Phillip. Dygtig lige fra de første konsultationer, til selve operationen og de opfølgende samtaler. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Havde jeg kunne give flere stjerne, havde jeg gjort dette.

HEIDI MEIER NIELSEN

Amning er stadig en mulighed – selv med implantater

Noget, der kan afholde nogle fra en brystoperation med brystimplantater, er bekymringen om at det vil gå ud over evnen til at amme efterfølgende. Det er en naturlig betænkelighed at have, da der jo er tale om et indgreb, der involverer brystet.

Dog behøver du ikke være bange for dette hos Pfeiffer Plastikkirurgi, da vi ikke skærer igennem kirtelvævet ved indsættelse af implantaterne, og derfor vil vævet og din evne til at amme være intakt.

Brystimplantater under eller over brystmusklen?

Når du får foretaget en brystforstørrende operation med implantat, kan du vælge om du vil have dem placeret under eller over brystmusklen. Langt de fleste implantater placeres under brystmusklen, da dette ofte giver det pæneste resultat og derfor anbefaler vi netop denne placering. Implantatet anlægges enten via snit i brystvorten eller i brystfolden.

Procedure

Find information om operation og de mest almindelige spørgsmål her.

Vores priser

Priser for BFO

OPERATION BEDØVELSE PRIS
Brystforstørrelse BFO : Mentor Runde inkl tryghedspakke Fuld narkose 33.800,- eller fra 799 kr. mdr.
Tillæg: Implantater - Større end 500 ml - 5.000,-
Tillæg: Mentor Anatomiske implantater - 5.000,-
Tillæg: Motiva Implantater - 5.000,-
Samtidig brystløft, tillæg fra - 13.000,-
Forstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) 1. behandling Fuld narkose 39.500,- eller fra 930 kr. mdr.
Efterfølgende 2. behandling - 32.000,-
Privatlivspolitik