Fedtsugning hals og hage

Fedt omkring hals og hage kan ofte være et tegn på overvægt, mens det i andre tilfælde skyldes hudens mindskede elasticitet i forbindelse med aldring. Især omkring halsen løsner musklerne sig op, og dette kan skabe ekstra hudfolder og uønskede fedtdepoter, der får halsen til at se tykkere ud. Er der tale om fedt på hals og hage, vil der derfor ofte være en mindre markering af halsen og hagen, der synes at gå ud i et.

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi mange års erfaring med fedtsugninger, uanset om det er af mave, lår eller hals og hage. Derfor kan vi også hjælpe dig med at få fjernet de uønskede fedtdepoter omkring halsen og hagen, så du kan få opstrammet huden og få et markeret ansigtsparti igen. I forbindelse med fedtsugning anvender vi altid de nyeste metoder og teknologi, så du kan føle dig sikker og tryg ved at få foretaget et indgreb hos os. Din tryghed er nemlig vores første prioritet, hvorfor vi til den indledende konsultation sammen finder frem til den rette behandling ud fra dine behov og ønsker. På den måde kan du få det resultat, du søger.

Øre-operation-kosmetisk

Proceduren ved fedtsugning af hage og hals

Halsens fedtdepoter afhænger af både eksterne og interne faktorer, hvorfor nogle mennesker også udvikler mere fedt omkring halsen end andre. Faktorer som genetisk arv, vægt, sol og aldring kan alle medvirke til en øget fedtdannelsei området. Fedtvævet kan komme til udtryk som enten en dobbelthage eller en mindre markant vinkel mellem hals og hage, der pludselig synes at gå i et med hinanden.

Ved en fedtsugning af halsen og hagen fjernes fedtdepoterne, så halsmuskulaturen tydeliggøres, og på den måde får din hals til at se slankere ud. Ved yngre patienter kan dette i sig selv være nok, da huden stadig har sin elasticitet. Er der derimod tale om ældre patienter, kan det i nogle tilfælde være en god idé at kombinere fedtsugningen med andre indgreb for at få det bedste resultat.

Det er ikke nogen hemmelighed, at en øget mængde af fedt på halsen og hagen kan være kosmetisk generende for mange, der derfor ønsker at få det fjernet. Måske gemmes det væk med store tørklæder eller høje kraver, der alt sammen er med til at mindske selvværdet og gøre, at patienten ikke føler sig tilpas i sin egen krop. Men det er der heldigvis råd for med en fedtsugning.

Kunne du godt tænke dig et yngre og mere markeret udseende, kan det være oplagt at kombinere fedtsugningen med andre indgreb omkring ansigtet, blandt andet en øjenlågsoperation eller en rynkebehandling. Vi anbefaler, at ældre patienter eller patienter med løs hud efter fedtsugningen får strammet huden op,eventuelt med et ansigtsløft, efter operationen. Det giver det mest optimale resultat.

Fedtsugning af hals

Indgrebet foregår ved lokalbedøvelse, der sprøjtes ind de steder, hvor fedtdepoterne skal fjernes. Herefter suger kirurgen fedtet ud med en kanyle gennem et snit i huden. Den overskydende hud fjernes, og halsmuskulaturen sys sammen.Der kan forekomme bivirkninger efter operationen, herunder blandt andet:

  • Følelsesløshed
  • Ømhed og misfarvning
  • Vævsdød
  • Ujævnhed
  • Infektion

Risikoen for disse bivirkninger er lille, men det kan ske. Ofte vil de forsvinde af sig selv efter lidt tid. I forbindelse med ujævnheder kan dette forekomme, hvis der er blevet suget for meget eller for lidt fedt ud af området. Dette kan også opstå, hvis huden er for slap eller har for lidt elasticitet, der forhindrer huden i at strække sig ordentligt. Det er derfor vigtigt at få det opererede område masseret og bruge de anbefalede bandager, så ujævnhederne kan jævnes.

Fedtsugning af hage

Ved en fedtsugning af halsen anlægges der et snit under hagen, hvor den overskydende hud fjernes. Herefter sys halsmuskulaturen sammen, og er det nødvendigt, foretages der efterfølgende en fedtsugning af hagen. Selve indgrebet foretages i lokal bedøvelse.

Du bør være opmærksom på, at det endelig resultat og holdbarhedstiden af resultatet varierer fra patient til patient, da dette er betinget af genetiske og ydre forhold, vævsforhold og levevis. Samtidig kan en svingende vægt og aldringvære med til at påvirke resultatet, hvorfor der kan blive behov for en ny fedtsugning af området.

En tryg oplevelse ved Pfeiffer Plastikkirurgi

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi kommer du og dine behov altid i første række. Din tryghed er nemlig vores første prioritet, hvorfor du også vil opleve, at vi tager os tiden til at lytte til dig, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Uanset om vi udfører fedtsugning af hals, hage eller mave stræber vi altid efter at give et naturligt resultat, der harmonere med resten af kroppen og opfylder de krav, du har til det endelige resultat. Det er vigtigt for os, at du kan gå herfra med det resultat, du er glad for, og som samtidig er lige præcis det, du har drømt om.​

PROCEDURE

Her kan du læse om operationen

Som udgangspunkt er det vigtig at slå fast, at en fedtsugning ikke er en slankekur. Det er derimod en måde at forme din krop på. Det betyder, at fedsugning er velegnet til at skabe en bedre form på kroppen på isolerede områder. Fedtsugning kan f.eks. foretages på mave, lår og ”ridebukseområdet”.

En fedtsugning er et længere forløb, der typisk strækker sig over 6 måneder, fra første konsultation til det endelige resultat. Ved forundersøgelsen møder du den kirurg, der skal foretage operationen, hvor I får mulighed for at snakke om dine ønsker, og hvilken behandlingsmulighed der bedst giver dig det resultat, du drømmer om.

Selve indgrebet vil vare mellem 1 og 3 timer, alt efter hvor stort indgrebet er. Fedtsugningen foretages gennem små ar på omkring ½ cm, hvori der indsættes nogle meget små kanyler til at suge fedtet ud af kroppen. Under fedtsugningen vil der typisk blive indført 2 kanyler i det behandlede område til at fjerne fedtet. Dette sikrer et flot resultat, hvor huden efter operationen falder naturligt sammen. Derefter sættes der en stram bandage udenpå de fedtsugede områder

Operationen kan foregå i både lokalbedøvelse og fuld bedøvelse, afhængigt af hvor mange områder der skal fedtsuges. Dette kommer an på, hvor omfattende indgrebet er, og hvor mange områder der skal behandles på samme tid .Du skal forvente, at du kan få flere små ar, ud fra de områder der skal fedtsuges.

Vi foretager ikke fedtsugninger på over 4 liter fedt, da større fedtsugninger er forbundet med en øget risiko for komplikationer.

Du skal forvente, at du vil være lidt øm, hævet og misfarvet i op til 1 – 2 uger efter operationen. Trådene fra stingene skal fjernes cirka 8-10 dage efter operationen, og herefter kan du igen bade, og det er ligeledes en god ide, hvis du masserer de opererede områder i cirka 5 minutter hver dag. Dog skal du være opmærksom på at det tilrådes med en mere ihærdig massage, når der er gået 14 dage efter, du er blevet opereret. Dette forebygger ujævnheder i huden. På grund af smerterne og for at få det pæneste og mest naturlige resultat, bør du holde dig i ro i de første 2-3 uger.

I forbindelse med fedtsugningen bliver fedtet suget ud via flere små kanaler som kanylen danne i fedtvævet. Disse små kanaler skal presses sammen igen efter indgrebet. Til dette benytter vi en elastisk bandage. Bandagen sørger for at gøre vævet fladt og jævnt og på samme tid forhindre væskeansamling. Efter operationen skal du anvende elastikbandagen i op til 6 uger. 

Det endelige resultat varierer fra patient til patient, da hudens elasticitet og evne til at trække sig sammen er af stor betydning. Varigheden af indgrebet kan være permanent, men forskellige faktorer kan påvirke varigheden, særligt hvis vægten øges efterfølgende. Det er derfor vigtigt at leve sundt og holde vægten efterfølgende. Desuden afhænger varigheden af patientens genetiske forhold, vævsforhold, levevis og kost.

Du skal regne med, at du kan dyrke sport 3-4 uger efter operationen – dog først efter at du har aftalt det med kirurgen.

 

Selvom fedtsugning er en sikker behandlingsform, kan der alligevel forekomme bivirkninger efter endt behandling. Disse inkluderer blandt andet:
– Ømhed
– Hævelse
– Efterblødninger
– Infektioner
– Føleforstyrrelser
– Blodpropdannelse.

Nogle af de hyppigste bivirkninger er ømhed og hævelse i forbindelse med indgrebet. Disse er helt naturlige og forsvinder af sig selv et par uger efter operationen. I forbindelse med dette kan du opleve misfarvninger i huden, der vil aftage i takt med, at kroppen heler.

I nogle tilfælde kan der også forekomme føleforstyrrelser i det opererede område. Dette skyldes, at kirurgen under indgrebet kan komme til at påvirke nerverne i området, der kan føre til nedsat følelse. Dette aftager i løbet af et par måneder.

Efterblødninger, infektioner og blodpropdannelser er alle tre meget sjældne bivirkninger efter en fedtsugning. Er der tale om efterblødninger, kan dette resultere i misfarvninger i tiden umiddelbart lige efter operationen. Dette påvirker sjældent det endelige resultat, men kan kræve en ny operation i det område, hvor blødningen forekommer.

Som ved alle operationer er der altid en lille risiko for blodpropdannelse. Det vigtigste for at forebygge dette er, at du sørger for at komme på benene efter operationen, så du kan bevæge dig rundt og holde gang i blodomløbet.

Prisen på fedtsugning varierer afhængig af forskellige faktorer. Der aftales altid individuelt med den enkelte patient, men vi oplyser dig altid, hvilken samlet pris, du skal forvente, når vi har afstemt dine forventninger med mulighederne for fedtsugning.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Basisbank, så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig. Finansiering gennem Basisbank gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rente- og gebyrfri finansiering i op til 45 måneder, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb.

Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på fedtsugning
OPERATION BEDØVELSE PRIS
Fedtsugning: 1 område Lokal Bedøvelse fra 13.500,-
Fedtsugning: 1 områder Fuld narkose 18.000,-
Fedtsugning: 2 områder Fuld narkose 28.000,-
Fedtsugning: 3 områder Fuld narkose 36.000,-
Fedtsugning: 4 områder Fuld narkose 42.000,-
Forventlig re-sugning pr. gang - 2.500,-

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Play Video
Privatlivspolitik
Scroll to Top