Botox-kvinde

Guide: Alt du skal vide om plastikkirurgi!

I alle klodens verdensdele spiller udseendet en helt fundamental rolle i, hvordan man opfatter sig selv, og samtidig også hvordan andre opfatter én. Udseendet er enormt vigtigt når man skal give et godt førstehåndsindtryk til sin omverden, når man deltager i sociale arrangementer- eller aftaler.
Vi har alle forskellige gener med i bagagen når vi bliver født, og lige såvel som vi er flere milliarder mennesker på denne klode, er der ligeledes også flere milliarder kropsbygninger, ansigtstræk og proportioner.
Ethvert mennesker er smukt og unikt på hver sin måde. Desværre er det langt fra alle mennesker der er lige tilfredse når de kigger sig selv i spejlet.

Plastikkirurgi er i nyere tid blevet enormt populært eftersom vi alle nu har mulighed for at rette op på de små “skønhedsfejl”, som man gerne vil have rettet op på.
Mange associerer plastikkirurgi med kunstighed og overfladiskhed – det er der absolut ingen grund til. Plastikkirurgi er helt almindeligt, og det kan i mange tilfælde hjælpe folk med at øge deres selvopfattelse!

Plastikkirurgi. Bare uden plastik.

Brystløft
Billede efter brystforstørrelse

Mange tror fejlagtigt at der faktisk anvendes plastik når man udfører disse operationer. Det gør der selvfølgelig ikke. Derimod bliver der kun anvendt godkendte materialer i form af silikone eller brystimplantater. Derfor skal man ikke være bekymret for tanken om, at man putter noget i kroppen som den ikke har godt af.

Der findes to overordnede former for plastikkirurgi:

  • Kosmetisk kirurgi er plastikkirurgiske indgreb der udføres med henblik på skønhedsmæssige forbedringer, hvis man ikke er helt tilfreds med sit udseende.
  • Rekonstruerende kirurgi er plastikkirurgi der omhandler at genoprette patientens oprindelige udseende efter en alvorlig skade eller ulykke. 

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi kun kosmetisk kirurgi, og specialiserer os bl.a. i ansigtsløft, brystforstørrelse med eget fedt og brystløft. Disse “små” indgreb udføres hurtigt og i bedøvelse, og samtidig tager det blot få restitutionsdage at komme over. Se mere om (BFO) på vores FAQ video her.

Kan jeg få glæde af kosmetisk kirurgi?

Brystforstørelse-med-implantater
Før og efter brystoperation

Det kan du højst sandsynligt! Men det er vigtigt at du omhyggeligt overvejer, hvad du skal have lavet, og om det er nødvendigt! Selvom plastikkirurgi er ganske ufarligt og meget almindeligt, anbefaler vi selvfølgelig altid vedkommende at tænke grundigt over beslutningen – især i de lidt større indgreb.

Overvejer du, at få foretaget en plastikkirurgisk operation? Så skal du altid kontakte os, herfra kan vi drøfte situationen sammen – helt uforpligtende! Hos Pfeiffer har vi årelang erfaring, og udfører operationer i både fuld- og lokalbedøvelse med henblik på skabe det mest harmoniske og naturlige resultat for dig.

Vi håber at denne artikel har givet dig et overblik over plastikkirurgi, og hvilken form vi her hos Pfeiffer kan hjælpe dig med!

Privatlivspolitik