Kropkirurgi

Overvægt og graviditet er de hyppigste årsager til udvikling af slap hud på kroppen. Hudreduktion på mave, arme og ben kan være nødvendigt, hvis man ønsker at få strammet huden op.

Nummer-3

Operationer på
kroppen

“Vores erfarne team sikrer dig den bedste behandling og
rådgivning. Din tryghed som patient er vores højeste prioritet.”
armeoglaar-ikon

Mormorarme & lår

Slap hud på arme og lår kan opstå som følge af overvægt og efterfølgende vægttab.

Slaptmaveskind-ikon

Maveskinds Operation

Overvægt og efterfølgende vægttab, samt graviditeter er de hyppigste årsager til slapt maveskind.

I tvivl?

Tag en snak med os

I tvivl?

Tag en snak med os

fedtsugning-ikon

Fedtsugning

Fedtsugning kan foretages over det meste af kroppen, hvis man er generet af en unormal fedtfordeling.
Mommy Makeover

Mommy Makeover

Er du ked af, hvordan graviditet og amning har ændret din krop? Genskab din krops figur.

Hudreduktion og fedtsugning

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi kosmetiske operationer på kroppen, der blandt andet omfatter fedtsugninger og hudreduktion på mave, arme og lår. Med vores mangeårig erfaring  sikrer vi dig et smukt og harmonisk udseende. Hos os er din tryghed vores højeste prioritet og vi vægter samtidig dine ønsker højt. Du bliver fulgt af den samme kirurg gennem hele forløbet og sammen finder I den behandling, der bedst opfylder dine ønsker. Du kan føle dig tryg, når du vælger Pfeiffer Plastikkirurgi.

Overvægt og graviditet er hyppige årsager til udvikling af slap hud på kroppen, særligt maven, arme og lår er de hyppigste områder der behandles. Hvis du ønsker at få strammet huden op, kan det være nødvendigt med
en hudreduktion på de områder, hvor huden er slap og hænger.

Den forventede varighed af resultatet efter behandlingen varierer fra patient til patient. Er der tale om graviditet eller fornyet vægtøgning efter endt behandling, kan resultatet blive ødelagt. Det er derfor vigtigt, at du venter med at få foretaget en hudreducerende operation særligt på maven, til efter du har fået børn.

Operationer tilpasset
dine ønsker

Med vores mange års erfaring inden for plastikoperationer af både ansigt, bryster og kroppen kan vi tilbyde dig den bedste løsning, du med garanti vil blive glad for. Vi kan hjælpe dig med at få din figur tilbage, hvad enten du har gennemgået et større vægttab, huden har mistet sin elasticitet, eller du generes af stædige fedtdepoter, der forhindrer dig at føle dig godt tilpas i din krop.

Vi bestræber os på at kunne give dig en sikker og tryg oplevelse, når du vælger Pfeiffer Plastikkirurgi. Vi mener, at trygge rammer, god kommunikation og erfaring inden for feltet er de bedste forudsætninger for et optimalt forløb. Derfor følges du af samme specialist gennem hele dit forløb.

Vi tager os tiden og lytter
til dig og dine ønsker, så vi sammen kan finde den rette behandling, der bedst sikre dig det resultat, du forestiller digHvis der opstår spørgsmål efter operationen eller du har behov for rådgivning, er vi altid til rådighed.

Operation og reduktion
af slap hud

Særligt overvægt og graviditeter kan ødelægge hudens elasticitet. Efter et vægttab er huden ofte slap og hængende og selv intensiv træning kan ikke stramme huden op igen. Dette medfører ofte både kosmetiske og fysiske gener. Særligt mave, lår, hage og overarme er problemområderne, hvor den slappe hud er synlig. 

Hvis du ikke har fået figuren tilbage efter endt graviditet eller har gennemgået et større vægttab, kan dette resultere i større mængder af løs hud, der kan påvirke
din livskvalitet. Det kan i disse tilfælde være nødvendigt at få foretaget en opstramning af huden, hvor muskulaturen
opstrammes, og den overskydende løse hud fjernes.

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi er vi specialister inden for operationer af løs hud og vi kan hjælpe dig med at opnå et resultat, du vil blive glad for. Når du henvender dig til os for
at få foretaget en hudreduktion eller andre korrigerende operationer af kroppen, tilpasser vi behandlingen efter dine ønsker.

En plastikoperation er en stor beslutning, der skal overvejes nøje. Derfor er du altid velkommen til en uforpligtende snak om dine muligheder og forventninger til operationen, så du kan føle dig tryg og være sikker på et resultat, der vil gøre dig glad i mange år. Vi stræber efter et give dig et resultat, hvor kroppens naturlige udseende og harmoni er genskabt.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik