Fedtsugning mave

Der kan være årsager til, hvorfor kvinder eller mænd ønsker at få foretaget en fedtsugning på maven. For nogle handler det om et større vægttab, hvor de sidste overflødige kilo nægter at forsvinde. For nogle kvinder kan det være graviditet og fødsel, der har efterladt en lille topmave, som ikke kan trænes væk.
Fedtet kan enten sætte sig på den nederste eller øverste del af maven og kan være til stor gene for den enkelte. Er patienten ellers normalvægtig med en sundlivsstil, kan der med fordel foretages en fedtsugning af maven, så maven igen kan blive slank.

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi er vi specialister i fedtsugninger af uønskede fedtdepoter, hvad enten de befinder sig på halsen, lårene eller maven. Vi kan derfor hjælpe dig med at få det resultat, du har drømt om, så igen får en flad mave, der kan give dig selvværdet igen.

For at få foretaget en fedtsugning af maven, skal du helst være normalvægtig
eller meget lidt overvægtig. Din BMI må derfor ikke overstige 30 og skal helst
ligge omkring 25-27 for det mest optimale resultat. Derudover er det vigtigt, at
du har et tydeligt markeret fedtdepot på maven, der egner sig til fedtsugning.
Det betyder, at området skal være blødt og medgørligt, hvis der skal opnås et
flot resultat.
Fedt-reduktion

Hvordan foregår fedtsugning af maven?

Når patienter henvender sig til os for at få foretaget en fedtsugning af maven, er det ofte på grund af den kosmetiske gene, som overskydende fedt på maven eller formen på maven udgør. Fedtsugninger af maven er derfor også en af de mest hyppige former for fedtsugning, særligt fordi fedtet på maven kan være svært at fjerne ellers, uanset om det er sund kost eller masser af motion. Fedtsugning er en effektiv metode til at afhjælpe dette problem. En fedtsugning bør dog aldrig bruges som erstatning for en sund livsstil eller slankekur, men udelukkende til at fjerne de stædige fedtdepoter der er svære at komme til livs.

Fedtsugning af maven foregår som dagskirurgi og varer mellem 1 til 4 timer, alt afhængigt af indgrebets omfang i forhold til, hvor meget fedt der skal fjernes, eller om du vælger at få foretaget fedtsugning af flere områder på samme tid. Ved operationen sprøjtes der saltvand tilsat lokalbedøvelse og adrenalin ind i
området, der skal fedtsuges. Dette medvirker mindre ubehag, færre smerter og mindre blødning efter operationen. Gennem små indstikssteder i huden på omkring 4 mm suges fedtet ud via tynde metalkanyler.

Indstiksstederne ligges såvidt muligt i de naturlige bøjelinjer, for at give dig det pæneste resultat med mindst synlige ar. Derefter sys indstiksstederne sammen med en tynd tråd. Vi foretager ikke fedtsugninger på over 4 liter fedt, da en større fedtsugning er forbundet med en øget risiko for komplikationer efterfølgende.Det er vigtigt efter operationen at få presset fedtvævet sammen igen. Dette gøres ved brug af en elastikforbinding, der hjælper kroppen med at genskabe sammenhængen i huden, foruden at gøre vævet fladere og forhindre væskeansamling.

Resultatet ved fedtsugning af maven

Det endelige resultat af indgrebet varierer fra patient til patient, da dette er betinget af hudens elasticitet og evne til at trække sig sammen. Derfor vil alle personer heller ikke opleve samme holdbarhedstid af resultatet, der afhænger af genetiske forhold såsom vævsforhold, levevis og vægt samt ydre faktorer.For at give fedtsugningen af maven de bedste forudsætninger for at få et flot slutresultat, er der ting, du selv kan gøre:

På den måde kan du give kroppen og arrene de bedste forudsætninger for at hele godt op og blive til det resultat, du har drømt om. Det endelige resultat vil dog først kunne ses efter 3 til 6 måneder, når vævet ikke længere er hævet, og huden har trukket sig sammen.

Du bør være opmærksom på, at selvom resultatet vil være livsvarigt, kan fedtmængden i det opererede område stadig øges. Særligt hvis vægten øges. Kirurgen har fjernet de uønskede fedtdepoter på maven, og de vil ikke komme igen. Men tager du på, vil fedtet også kunne lægge sig der, hvor du er blevet fedtsuget. Selvom det ikke vil være i lige så store mængder som før indgrebet, er der stadig vigtigt at leve sundt efter fedtsugningen, så du kan bevare vægten.

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi står vi klar til at hjælpe dig med at få drømmekroppen, og du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med vores kirurg om dine muligheder for fedtsugning, og hvilken behandling der vil egne sig bedst til dine behov. Skulle du ønske fedtsugning af flere områder på samme tid, betaler du kun fuld pris for det dyreste område. Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyder 50% rabat på de efterfølgende områder.

PROCEDURE

Find information om operation og de mest almindelige spørgsmål her.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på fedtsugning
OPERATION BEDØVELSE PRIS
Fedtsugning: 1 område Lokal Bedøvelse fra 13.500,-
Fedtsugning: 1 områder Fuld narkose 18.000,-
Fedtsugning: 2 områder Fuld narkose 28.000,-
Fedtsugning: 3 områder Fuld narkose 36.000,-
Fedtsugning: 4 områder Fuld narkose 42.000,-
Forventlig re-sugning pr. gang - 2.500,-

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik