Fedtsugning

Fedtsugning kan foretages over det meste af kroppen, hvis man er generet af en unormal fedtfordeling.

Fedtsugning

Et naturligt resultat

Fedtsugning skal ikke betragtes som en slankekur, men en fedtsugning kan hjælpe til at forme din krop. De bedst egnede områder til fedtsugning er mave, hofter, lår, knæ, underben, hage og hos mænd omkring brystet og i de såkaldte ”dansehåndtag”. Vi benytter de mest skånsomme teknikker på området, der efterlader et glat og naturligt resultat.

Fedtsugning-kvinde

Fedtsugning

En fedtsugning har til formål at fjerne fedtdepoterne fra de områder af kroppen, hvor de er uønskede. Der kan foretages fedtsugninger over det meste af kroppen, men typisk vil det være topmaven, ridebukslår, hofter eller inderside af lår og knæ, samt ansigt og halsen, hvor patienten ønsker at få fjernet de uønskede fedtdepoter.

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyder vi en skånsom fedtsugning, hvor vi sørger for at fjerne fedtdepoterne fra de områder, hvor du gerne vil være dem foruden. 

Vi anvender kun den nyeste teknologi, hvorfor du kan være sikker på at få udført en operation af høj kvalitet. Vi tilbyder fedtsugninger til både mænd og kvinder.

Fra start til slut har forløbet været over al forventing. Sjældent har jeg følt mig så forkælet, og med et resultat jeg glæder mig over dagligt, vil jeg herned give mine varmeste anbefalinger.

Betina

Hvem får foretaget
en fedtsugning?

Årsagerne til at få foretaget en fedtsugning er mange og varierer fra patient til patient. Fælles for alle er et ønske om få fjernet de fedtdepoter, der ellers ikke vil forsvinde. 

Fedtdepoterne placering og størrelse er genetisk betinget og har betydning for den måde, vores kroppe er opbygget på. Selvom du træner, spiser rigtigt eller har gennemgået et stort vægttab, kan du stadig

have svært ved at komme af med de genstridige fedtdepoter på udvalgte steder af kroppen. Typisk vil dette omfatte topmaven, hofterne, inderlårene eller folderne under BH’en.

Årsager til uønskede
fedtdepoter

Kroppens fedtfordeling bestemmes grundlæggende ud fra tre kriterier: livsstil, hormoner og gener. Men også ting som alder og køn kan påvirke kroppens fedtfordeling. Derfor er de uønskede fedtdepoter ikke betinget af, om patienten er overvægtig eller normalvægtig, da alle kan have områder på kroppen med genstridige fedtdepoter. Kønshormoner har desuden betydning for de uønskede fedtdepoter og placeringen varierer derfor mellem kønnene.
Afhængig af fedtdepoternes placering på på kroppen, ses der variationer af vævets fedttype, hudkvalitetet, samt hudens fasthed. På inderlårene er huden meget tynd og løs, mens den på hofterne mere fast og stramt bundet til det underliggende væv. På grund af disse variationer er der forskel på hvordan og hvor meget fedt man kan fjerne ved en fedtsugning. Hvis der fjernes for meget fedt i et område med i forvejen løs hud, kan dette forværre problemet.

Fedtsugning er ikke
en slankekur

Fedtsugning er i sig selv ikke en slankekur eller et alternativ til sund kost og motion. Det er en måde, hvorpå du kan komme af med det overskydende fedt efter et stort vægttab eller komme af med de uønskede fedtdepoter, du måtte have på kroppen. Hvis du på trods af en sund kost og træning ikke kan reducere kroppens fedtansamlinger, kan en fedtsugning måske være løsningen. Huden hos yngre patienter er generelt mere elastisk end hos de ældre og har dermed en bedre evne til at trække sig sammen, hvorfor resultatet også vil blive mere optimalt hos yngre patienter. Med det sagt kan alle uanset køn og alder få foretaget en fedtsugning, så længe du er normalvægtig med en BMI under 27.

Grunden til, at BMI ikke bør overstige 27, er, at huden ved normalvægtige er mere elastisk end ved overvægtige. Jo mere elastisk huden er, des bedre er dens evne til at trække sig sammen efter fedtsugningen.
Dette er en forudsætning for et flot og naturligt resultat, du kan glæde dig over i mange år. Derfor vil en fedtsugning også give et mere optimalt resultat, jo yngre du er.

PROCEDURE

Her kan du læse om operationen

Som udgangspunkt er det vigtig at slå fast, at en fedtsugning ikke er en slankekur. Det er derimod en måde at forme din krop på. Det betyder, at fedsugning er velegnet til at skabe en bedre form på kroppen på isolerede områder. Fedtsugning kan f.eks. foretages på mave, lår og ”ridebukseområdet”.

En fedtsugning er et længere forløb, der typisk strækker sig over 6 måneder, fra første konsultation til det endelige resultat. Ved forundersøgelsen møder du den kirurg, der skal foretage operationen, hvor I får mulighed for at snakke om dine ønsker, og hvilken behandlingsmulighed der bedst giver dig det resultat, du drømmer om.

Selve indgrebet vil vare mellem 1 og 3 timer, alt efter hvor stort indgrebet er. Fedtsugningen foretages gennem små ar på omkring ½ cm, hvori der indsættes nogle meget små kanyler til at suge fedtet ud af kroppen. Under fedtsugningen vil der typisk blive indført 2 kanyler i det behandlede område til at fjerne fedtet. Dette sikrer et flot resultat, hvor huden efter operationen falder naturligt sammen. Derefter sættes der en stram bandage udenpå de fedtsugede områder

Operationen kan foregå i både lokalbedøvelse og fuld bedøvelse, afhængigt af hvor mange områder der skal fedtsuges. Dette kommer an på, hvor omfattende indgrebet er, og hvor mange områder der skal behandles på samme tid .Du skal forvente, at du kan få flere små ar, ud fra de områder der skal fedtsuges.

Vi foretager ikke fedtsugninger på over 4 liter fedt, da større fedtsugninger er forbundet med en øget risiko for komplikationer.

Du skal forvente, at du vil være lidt øm, hævet og misfarvet i op til 1 – 2 uger efter operationen. Trådene fra stingene skal fjernes cirka 8-10 dage efter operationen, og herefter kan du igen bade, og det er ligeledes en god ide, hvis du masserer de opererede områder i cirka 5 minutter hver dag. Dog skal du være opmærksom på at det tilrådes med en mere ihærdig massage, når der er gået 14 dage efter, du er blevet opereret. Dette forebygger ujævnheder i huden. På grund af smerterne og for at få det pæneste og mest naturlige resultat, bør du holde dig i ro i de første 2-3 uger.

I forbindelse med fedtsugningen bliver fedtet suget ud via flere små kanaler som kanylen danne i fedtvævet. Disse små kanaler skal presses sammen igen efter indgrebet. Til dette benytter vi en elastisk bandage. Bandagen sørger for at gøre vævet fladt og jævnt og på samme tid forhindre væskeansamling. Efter operationen skal du anvende elastikbandagen i op til 6 uger. 

Det endelige resultat varierer fra patient til patient, da hudens elasticitet og evne til at trække sig sammen er af stor betydning. Varigheden af indgrebet kan være permanent, men forskellige faktorer kan påvirke varigheden, særligt hvis vægten øges efterfølgende. Det er derfor vigtigt at leve sundt og holde vægten efterfølgende. Desuden afhænger varigheden af patientens genetiske forhold, vævsforhold, levevis og kost.

Du skal regne med, at du kan dyrke sport 3-4 uger efter operationen – dog først efter at du har aftalt det med kirurgen.

 

Selvom fedtsugning er en sikker behandlingsform, kan der alligevel forekomme bivirkninger efter endt behandling. Disse inkluderer blandt andet:
– Ømhed
– Hævelse
– Efterblødninger
– Infektioner
– Føleforstyrrelser
– Blodpropdannelse.

Nogle af de hyppigste bivirkninger er ømhed og hævelse i forbindelse med indgrebet. Disse er helt naturlige og forsvinder af sig selv et par uger efter operationen. I forbindelse med dette kan du opleve misfarvninger i huden, der vil aftage i takt med, at kroppen heler.

I nogle tilfælde kan der også forekomme føleforstyrrelser i det opererede område. Dette skyldes, at kirurgen under indgrebet kan komme til at påvirke nerverne i området, der kan føre til nedsat følelse. Dette aftager i løbet af et par måneder.

Efterblødninger, infektioner og blodpropdannelser er alle tre meget sjældne bivirkninger efter en fedtsugning. Er der tale om efterblødninger, kan dette resultere i misfarvninger i tiden umiddelbart lige efter operationen. Dette påvirker sjældent det endelige resultat, men kan kræve en ny operation i det område, hvor blødningen forekommer.

Som ved alle operationer er der altid en lille risiko for blodpropdannelse. Det vigtigste for at forebygge dette er, at du sørger for at komme på benene efter operationen, så du kan bevæge dig rundt og holde gang i blodomløbet.

Prisen på fedtsugning varierer afhængig af forskellige faktorer. Der aftales altid individuelt med den enkelte patient, men vi oplyser dig altid, hvilken samlet pris, du skal forvente, når vi har afstemt dine forventninger med mulighederne for fedtsugning.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på fedtsugning
OPERATION BEDØVELSE PRIS
Fedtsugning: 1 område Lokal Bedøvelse fra 13.500,-
Fedtsugning: 1 områder Fuld narkose 18.000,-
Fedtsugning: 2 områder Fuld narkose 28.000,-
Fedtsugning: 3 områder Fuld narkose 36.000,-
Fedtsugning: 4 områder Fuld narkose 42.000,-
Forventlig re-sugning pr. gang - 2.500,-

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik