Mommy Makeover

Er du ked af, hvordan graviditet og amning har ændret din krop? Det er der heldigvis råd for. Med en ”mommy makeover” er det muligt at genskabe din krops figur.

Mommy Makeover

Genvind din krops facon efter graviditet.

Er du ked af, hvordan graviditet og amning har ændret din krop? Det er der heldigvis råd for. Med en ”mommy makeover” er det muligt at genskabe din krops figur.

Reduktion-arme-og-lår

Mommy Makeover

Kvindekroppen er skabt til at stå imod meget for at bringe et barn til verden, og selvom det er et af livets mirakler, sætter graviditet sine spor på kroppen.

Mange kvinder føler ikke samme tilfredshed ved deres krop, som de gjorde før og nogle føler ikke, at de kan genkende, hvad de ser i spejlet. Brysterne har måske mindre fylde og maven buler ud og huden er blevet slap.
Kost og motion kan gøre underværker for at tabe kilo efter graviditeten og stramme op. Men for nogle er dette ikke nok til at genvinde den gamle figur, her kan en mommy makeover være en løsning.

Hvad er en Mommy Makeover?

En kombinationsbehandling, ofte to eller flere operationer, der hjælper på de typiske kosmetiske gener, der opleves i forbindelse med en graviditet. Da der ikke er to kvindekroppe, der er ens, skræddersyes behandlingen, så den passer til netop dine ønsker og behov. Til forundersøgelsen vil du få grundig vejledning af vores erfarne kirurg, så du kan opnå det mest tilfredsstillende resultat, som muligt. Hvis du gerne vil læse mere om andre brystoperationer kan du klikke her. Hvis man gerne vil anvende eget fedt til brystforstørrelsen, så kan man læse mere her.

Med en ”mommy makeover” kan du få

Jeg har fået lavet mit maveskind, der har været ødelagt efter overvægt og fødsler, og er nu blevet opereret. Jeg var godt nervøs og har researchet meget. Jeg er glad for at jeg valgte Philip, han var så grundig og meget professionel ved konsultionen og resultatet efter operationen er fantastisk flot.

Lene Mayland Jørgensen

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på mommy makeover
OPERATION BEDØVELSE PRIS
Brystforstørrelse (Mentor runde) med 5 års kapselgaranti & Mini maveskindsoperation Fuld narkose 44.500,-
Brystforstørrelse (Mentor runde) med 5 års kapselgaranti & Stor maveskindsoperation Fuld narkose 65.000,-

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik