Ansigtsoperation

På vores klinik i Roskilde udfører vi alle kosmetiske ansigtsoperationer:  ansigtsløft, øjenlågsoperationer, pandeløft og operation af flyveører.

Nummer-2

Se alle vores
ansigtsoperationer

“Vores erfarne team sikrer dig den bedste behandling og rådgivning. Din tryghed som patient er vores højeste prioritet.”

læbeforstørrelse-ikon

Læber

Ønsker du mere fyldige læber, kan dette foretages med filler – En behandling tager typisk 20 min.

I tvivl?

Tag en snak med os

Øjenoperation-ikon

Øjenlåg

I takt med, at man ældes bliver huden omkring øjnene mere løs og øjenbrynenes placering synker ned.

Anisgtloeft-ikon

Ansigtsløft

Et ansigtsløft giver et yngre udseende ved at mindske hamsterposer og genskabe kæbelinien.

Rynkebehandling-ikon

Rynker

Vi tilbyder effektiv rynkebehandling med neurotoxin og filler.

øreoperation-ikon

Øre

Den hyppigste kosmetiske øreoperationer er korrektion af flyveører

Filler-ikon

Filler

Med en fillerbehandling kan den tabte fylde genskabes, samtidig med at de opståede rynker og furer reduceres.
Botox-ikon

BTX

Neurotoxin kan fjerne de mimiske ansigtsrynker f. eks. bekymringsrynken eller panderynker

I tvivl?

Tag en snak med os

Ansigtsoperation

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi også en lang række ansigtsoperationer, der blandt andet omfatter ansigtsløft, pandeløft, øjenlågsoperationer, rynkebehandling, læbeforstørrelse og korrektion af flyveører. Vi har mange års erfaring inden for kosmetiske ansigtsoperationer. Din tryghed er vores højeste prioritet.

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30’erne. Dette skyldes til dels påvirkning af den mimiske ansigtsmuskulatur, samt at huden mister sin elasticitet. Det medfører, at muskel- og
fedtvæv kommer til at hænge, og dit ansigt vil dermed få et mere træt udseende.

Ud over operationer tilbyder vi også ikke-kirurgiske behandlinger, blandt andet rynkebehandlinger med muskelafslappende medicin eller filleren Belotero, der bruges til at tilføre volumen til eksempelvis læbeforstørrelser og
kindben og til at udglatte dybe furer i ansigtet.

Harmonisk ansigtsoperation

Ansigtet er noget af det mest udtryksfulde ved dig, og ansigtsmusklerne er samtidig nogle af de muskler, der bruges mest i løbet af livet. Vi kan ikke ændre på det faktum, at vi ældes med tiden, og det kan naturligvis også ses i dit ansigt. Gennem en sund og aktiv livsstil kan du gøre meget for at bevare et ungdommeligt udseende, samt bevare en elastisk og glat hud. Enkelte patienter oplever dog,  at aldringstegnene er til gene. I disse tilfælde kan det være en mulighed at få foretaget en kosmetisk ansigtsoperation.

Vi oplever, at størstedelen af vores patienter kontakter os med henblik på et ønske om at få et friskere look. Mange er kede af rynker og linjer eller føler sig generet af, at de ser trætte ud eller har konstante mørke rande under øjnene. 

Ved forundersøgelsen, vil du blive vejledt og informeret om den behandling, der er mest optimal for dig. Vi stiler mod et resultat, der er så naturligt og harmonisk som muligt.

Et trygt forløb

En korrigerende ansigtsoperation er en stor beslutning, der skal overvejes nøje, før der træffes et endeligt valg. Vælger du at få udført en ansigtsoperation, skal du føle dig tryg og i sikre hænder undervejs.

.

Du er altid velkommen til en uforpligtende samtale med vores kirurg, vedrørende dine muligheder og forventninger til operationen. Det skal være en god oplevelse for dig at blive behandlet hos os.

Typer af ansigtsoperationer

Teamet hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyder alle kosmetiske ansigtsoperationer:

  • Ørekorrektioner
Hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyder vi to typer af ørekorrektioner: korrektion efter plug-piercing og af stritører. Plug-piercinger efterlader deformiteter i øreflippen, som vi går ind og retter til. Ved operation af stritører fjernes der hud fra området, hvorefter brusken tilrettes, og øret lægges tættere ind mod hovedet.
  • Ansigtsløft

Hvis huden i ansigtet har mistet sin elasticitet og spændstighed, vil huden begynde at hænge. Pfeiffer Plastikkirurgi anvender MACS-metoden til ansigtsløft, som er en af de mest sikre metoder med henblik på at undgå nerveskader i ansigtet. Ved MACS-facelift løftes muskulaturen på halsen og ansigtet opad. I forbindelse med løftet kan der foretages fedtsugning af kinder og halsen, for at opnå en bedre resultat.

  • Øjenlågsoperation

I takt med at vi bliver ældre, bliver huden omkring øjnene også mere løs, og øjenbrynenes placering synker længere ned. Samtidig kan fedt omkring øjeæblet også begynde at pose ud mod både nedre og øvre øjenlåg. Ved en øjenlågsoperation fjernes den overskydende hud og fedt, og nogle gange kan det være nødvendigt med et pandeløft eller en rynkebehandling for at opnå det bedste resultat.

  • Korrektion af kalkunhage og dobbelthage
Kalkunhage og dobbelthage opstår som følge af, at huden med alderen mister sin elasticitet. Huden på halsen bliver slap, og nogle oplever i den forbindelse også en ekstra fold under hagen. Dette kan afhjælpes med en korrigerende operation, hvor den overskydende hud og fedt fjernes, og vævet opstrammes.
  • Læbeforstørrelse

Hvis du ønsker større og fyldigere læber, kan dette opnås med en læbeforstørrelse. Ved at sprøjte filler ind i læberne, kan vi på en naturlig måde fremhæve dine læber og give dem den form og fylde, som du har drømt om.

  • Rynkebehandling
I takt med at vi bliver ældre, bliver vores hud ligeledes ældet, og der opstår rynker. Både motion, kost, rygning og soldyrkning er alle sammen vigtige faktorer i forhold til, hvor hurtigt og hvordan din hud ældes. Ved rynkebehandling mindskes rynkerne markant. Selve behandlingsformen afhænger af rynkernes placering, dybde og kvaliteten af patientens hud.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik