Brystoperation

På vores privatklinik i Roskilde er vi specialister i brystforstørrelse. Vi har mange års erfaring med brystforstørrende operationer både med runde og dråbeformede implantater. Vores mål er at skabe et smukt og harmonisk udseende, altid med din tryghed og tilfredshed i centrum.

Her kan du se en oversigt over alle de slags brystoperationer vi udfører hos Pfeiffer Plastikkirurgi. Klik på ikonerne og læs mere om den enkelte brystoperation

Nummer-1

Se alle vores
brystoperationer

Mange års erfaring inden for plastikkirurgi og brystoperationer. Din tryghed som patient er vores højeste prioritet.

Brystforstørrelse-ikon

Brystforstørrelse

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi specialiseret os i BFO, der efterlader så lidt synlige ar som muligt.
Brystforstørrelse-egetfedt-ikon

Brystforstørrelse med eget fedt

Undgå brug af implantater og udnyt det uønskede fedt til en brystforstørrelse.

Brystloeft-ikon

Brystløft

Få genskabt form og fylde af dit slappe og hængende bryst med eller uden implantater.
Brystreduktion-ikon

Brystreduktion

Hvis du er generet af en tung og for stor barm der ikke passer til din krop.
Indadvendtebrystvorter-ikon

Indadvendt Brystvorte

Indadvendte brystvorter skyldes oftest at mælkegangene er for korte.
Mandligbrystudvikling-ikon

Mandlig Brystudvikling

Mandlig brystudvikling kan skyldes enten øget fedtfylde eller øget kirteldannelse.

Brystoperationer

Ingen del af kvindekroppen har tiltrukket sig så meget opmærksomhed som brystet. Gennem tiden og med skiftende skønhedsidealer, har brysterne altid haft en central plads og de er, for mange kvinder, en del af deres identitet, både som kvinde og som mor. Ud over at give kvindekroppen sine feminine kurver, skal brysterne stå imod meget, f.eks. graviditet og de kan ændre sig meget igennem hele livet. Nogle er mindre tilfredse med udseendet på deres bryster, hvilket kan gå ud over glæden ved deres krop. Nogle er kede af størrelsen, andre formen og så er der dem, der savner de bryster de havde, før graviditeten. Sådan behøver det ikke at være og det er der heldigvis råd for. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi en lang række forskellige brystoperationer, alt efter, hvilket behov du måtte have. Vi har mange års erfaring inden for plastikkirurgi og brystoperationer og din tryghed som patient er altid vores højeste prioritet.
Vi foretager brystforstørrende operationer med enten runde eller dråbeformede implantater, brystløft, brystreduktioner, reduktion af brystvorter, operation af indadvendte brystvorter samt fjernelse af implantater. Endelig fjerner vi også mandebryster.

Gratis kapselforsikring i 5 år

Vi ønsker, at du føler dig så tryg som muligt i forbindelse med en korrigerende brystoperation hos os. Derfor tilbyder vi en tryghedsgaranti i form af en 5 års gratis kapselforsikring, samt en gratis ultralydsundersøgelse af dine implantater efter 10 år. Opfølgende kontroller efter din operation er naturligvis uden ekstra omkostninger. Vi mener, at trygge rammer, god kommunikation og erfaring inden for feltet er de bedste forudsætninger for en god og sikker oplevelse for dig. Derfor er det vores fornemmeste opgave at hjælpe dig sikkert og trygt igennem fra første konsultation til den endelige kontrol, og ved en brystoperation med implantater, er en kapselforsikring en naturlig del af dette.

Typer af brystoperationer

Årsagerne til at få foretaget en brystoperation er forskellig fra person til person. Nogle kvinder har altid haft en lille barm og ønsker mere fylde, andre ønsker at få genskabt fylde og form efter enten vægttab eller graviditet. Andre er kede af deres tunge og hængende barm. Endelig er der mænd, som har øget fedt- og kirtelvæv, som giver dem såkaldte ”mandebryster”, som de er generet af og ønsker fjernet. Uanset hvilken årsag, der ligger til grund for din beslutning, om at få foretaget en brystoperation, kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde en professionel behandling med fokus på at skabe smukke og harmoniske resultater, du kan glæde dig over i mange år frem.

Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige brystoperationer, vi tilbyder hos Pfeiffer Plastikkirurgi.

  • BFO med implantater

Hvis du er ked af manglende fylde af din barm eller ønsker at få genskabt formen efter graviditet og amning, kan en brystforstørrelse med implantater være en mulig løsning. I forbindelse med indsættelse af implantater benytter vi os blandt andet af minimal scar teknikken, som giver brystforstørrelse med mindst mulige ar. Uanset hvilket behov du måtte have, hjælper vi dig med at vælge den rette størrelse og type implantat, så du kan få de bryster, du ønsker dig. 

  • Brystforstørrende operation med eget fedt

En brystforstørrelse behøves ikke være lig med implantater; alternativt kan man benytte sig af sit eget fedt. En god brystforstørrende operation med eget fedt giver dig større bryster uden brug af fremmedlegemer. Ved operationen foretages en fedtsugning og det fjernede fedt sprøjtes derefter ind i brysterne. Sådan kan du opnå større bryster og udnytte de fedtdepoter, der kan være svære at komme af med ved motion, med en mere harmonisk kropsform som resultat. Det er ikke alle patienter, der er egnet til denne type operation. Du vil ved forundersøgelsen i samråd med din kirurg drøfte, om det er en mulighed for dig. 

  • Brystløft

Hvis dit bryst hænger eller er blevet slapt efter graviditet eller vægttab kan et brystløft genskabe brystets placering og form. For at opnå det bedste resultat, vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at kombinere brystløft med indsættelse af implantater, særligt hvis man ønske mere fylde opadtil på brystet.

  • Brystreduktion

Hvis du generes af en stor og tung barm, kan en brystreduktion afhjælpe problemet. I nogle tilfælde vil en stor barm resultere i en krop, der ser uharmonisk ud. I andre tilfælde kan der være tale om deciderede rygsmerter på grund af tunge bryster. Ved at reducere størrelsen på barmen og gøre brysterne mindre formes dine bryster, så de bliver mere proportionelle med resten af kroppen. Samtidigt vil et mindre bryst være lettere, hvilket afhjælper smerterne.

  • Reduktion af brystvorter
Hvis du synes, at dine brystvorter enten er for store, for brede eller sidder for højt eller lavt på brystet, kan dette korrigeres og reduceres med en reduktion af brystvorterne.
  • Indadvendte brystvorter

Indadvendte brystvorter kan være kosmetisk generende, men kan også være vanskelige at holde rene for sekretion og døde hudceller. Her kan en mindre operation være med til at korrigere på brystvorterne, så de får et normalt udseende.

  • Fjernelse af brystimplantater

Implantater er fremmedlegemer i kroppen og der vil altid være en lille risiko forbundet med dette, selvom komplikationer med brystimplantater heldigvis er sjældne. Skulle du have været så uheldig at have fået lækage af dine implantater eller udviklet kapseldannelse, er det oftest nødvendigt at fjerne brystimplantaterne og til tider selve kapseldannelsen. Fjernelse af brystimplantatet vil ofte resultere i et mere slapt og hængende bryst. 

  • Mandlig brystudvikling

Brystoperationer er ikke forbeholdt kvinder; også mænd kan være generet af udseendet på deres bryst i form af mandebryster. Mandlig brystudvikling kan skyldes øget fedtfylde, øget kirteldannelse eller en kombination af begge. Alle mænd har et lille brystkirtelanlæg, som med tiden kan vokse. Hos andre er overvægt årsag til, at der udvikles mandebryster. Dette kan korrigeres med en fedtsugning evt. kombineret med fjernelse af kirtelvæv via et lille snit i kanten af brystvorten.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.

Du kan ansøge ved at trykke på ”Ansøg her”-knappen.

Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik