Brystoperation

På vores privatklinik i Roskilde er vi specialister i brystforstørrelse. Vi har mange års erfaring med brystforstørrende operationer både med runde og dråbeformede implantater. Vores mål er at skabe et smukt og harmonisk udseende.

Nummer-1

Se alle vores
brystoperationer

Mange års erfaring inden for plastikkirurgi og brystoperationer. Din tryghed som patient er vores højeste prioritet.

Brystforstørrelse-ikon

Brystforstørrelse

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har vi specialiseret os i BFO, der efterlader så lidt synlige ar som muligt.
Brystforstørrelse-egetfedt-ikon

Brystforstørrelse med eget fedt

Undgå brug af implantater og udnyt det uønskede fedt til en brystforstørrelse.

Brystloeft-ikon

Brystløft

Få genskabt form og fylde af dit slappe og hængende bryst med eller uden implantater.
Brystreduktion-ikon

Brystreduktion

Hvis du er generet af en tung og for stor barm der ikke passer til din krop.
Indadvendtebrystvorter-ikon

Indadvendt Brystvorte

Indadvendte brystvorter skyldes oftest at mælkegangene er for korte.
Mandligbrystudvikling-ikon

Mandlig Brystudvikling

Mandlig brystudvikling kan skyldes enten øget fedtfylde eller øget kirteldannelse.

Brystoperationer

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi en lang række forskellige brystoperationer, alt efter hvilket behov du måtte have. Vi foretager brystforstørrende operationer med enten runde eller dråbeformede implantater, brystløft, brystreduktioner, reduktion af brystvorter, operation af indadvendte brystvorter, fjernelse af implantater og fjernelse af mandebryster. 

Gratis kapselforsikring i 5 år

Vi ønsker, at du føler dig så tryg som muligt i forbindelse med en korrigerende brystoperation. Derfor tilbyder vi en tryghedsgaranti i form af en 5 års gratis kapselforsikring, samt en gratis ultralydsundersøgelse af dine implantater efter 10 år. Opfølgende kontroller efter din operation er naturligvis uden ekstra omkostninger. Vi mener, at trygge rammer, god kommunikation og erfaring inden for feltet er de bedste forudsætninger for en god og sikker oplevelse for dig.

Typer af brystoperationer

Årsagerne til at få foretaget en brystoperation er forskellig fra person til person. Nogle kvinder har altid haft en lille barm og ønsker mere fylde, andre ønsker at få genskabt fylde og form efter enten vægttab eller graviditet. Andre er kede af deres tunge og hængende barm. Uanset hvilken årsag der ligger til grund for din beslutning, om at få foretaget en brystoperation, kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde en professionel behandling.

  • BFO med implantater

Hvis du er ked af manglende fylde af din barm eller ønsker at få genskabt formen efter graviditet og amning, kan en brystforstørrelse med implantater være en mulig løsning. Uanset hvilket behov du måtte have, hjælper vi dig med at vælge den rette størrelse, så du kan få de bryster, du ønsker dig. 

  • Brystforstørrende operation med eget fedt

En brystforstørrende operation med eget fedt giver dig større bryster uden brug af fremmedlegemer. Ved operationen foretages en fedtsugning og det fjernede fedt sprøjtes derefter ind i brysterne. Det er ikke alle patienter der er egnet til denne type operation. Du vil ved forundersøgelse i samråd med din kirurg drøfte om det er en mulighed for dig. 

  • Brystløft

Hvis dit bryst hænger eller er blevet slapt, kan et brystløft genskabe brystets placering og form. For at opnå det bedste resultat, vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at kombinere brystløft med et implantat, særligt hvis man ønske mere fylde opadtil på brystet.

  • Brystreduktion

Hvis du generes af en stor og tung barm, kan en brystreduktion afhjælpe problemet. I nogle tilfælde vil en stor barm resultere i en krop, der ser uharmonisk ud. Ved at reducere størrelsen på barmen og gøre brysterne mindre formes dine bryster, så de bliver mere proportionelle med resten af kroppen.

  • Reduktion af brystvorter
Hvis du synes, at dine brystvorter enten er for store, for brede eller sidder for højt eller lavt på brystet, kan dette korrigeres og reduceres med en reduktion af brystvorterne.
  • Indadvendte brystvorter
Indadvendte brystvorter kan være kosmetisk generende, men kan også være vanskelige at holde rene for sekretion og døde hudceller. Her kan en mindre operation være med til at korrigere på brystvorten.
  • Fjernelse af brystimplantater

Skulle du have været så uheldig at have fået lækage af dine implantater eller udviklet kapseldannelse er det oftest nødvendigt at fjerne brystimplantaterne og til tider selve kapseldannelsen. Fjernelse af brystimplantatet vil ofte resultere i et mere slapt og hængende bryst. 

  • Mandlig brystudvikling

Mandlig brystudvikling kan skyldes øget fedtfylde, øget kirteldannelse eller en kombination af begge. Alle mænd har et lille brystkirtelanlæg, som med tiden kan vokse. Hos andre er overvægt årsag til at der udvikles mandebryster. Dette kan korrigeres med en fedtsugning evt kombineret med fjernelse af kirtelvæv via et lille snit i kanten af brystvorten.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Basisbank, så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig. Finansiering gennem Basisbank gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rente- og gebyrfri finansiering i op til 45 måneder, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Play Video
Privatlivspolitik
Scroll to Top