Ansigtsløft
- Facelift

Når vores professionelle team udfører ansigtskirurgi, er det med det formål at skabe en mere æstetisk fremtræden, så ansigtets struktur kommer til at fremstå mere ungdommeligt.

Patientanmeldelser

Se et uddrag af vores patientanmeldelser fra Trustpilot herunder

Ansigtsløft / Facelift

Se yngre og friskere ud

Ansigtsløft – eller facelift – er en plastikkirurgisk operation, hvor der foretages en opstramning af huden i ansigtet. Ansigtsløftet foretages primært for at reducere de synlige tegn på aldring, og målet er at forbedre det samlede indtryk af ansigtet og hagepartiet.

Ansigtsløft

Ansigtsløft​

I takt med vi ældes mister huden og bindevævet sin elasticitet, hvilket fører til, at huden bliver slap og rynket. Mange oplever også, at de i den forbindelse får løs hud på halsen, tydelige hamsterposer samt kindfurer. Den naturlige aldringsproces kan
påvirkes af blandt andet rygning og solbadning, der er med til at fremskynde processen. 

Resultatet af den mindskede elasticitet i hud og bindevæv er et træt udtryk i ansigtet, der får dig til at se ældre ud, end du måske føler dig. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi ansigtsløft, der har til formål at mindske aldringstegnene og samtidig give dig et yngre og naturligt udtryk i ansigtet.

Et ansigtsløft er derfor for dig, der:
  • Gerne vil have et yngre udseende
  • Ønsker at få opstrammet huden på halsen
  • Vil have rettet kæbelinjen op
  • Gerne vil have udglattet furerne i ansigtet fra næsen og ned
  • Ønsker at få fjernet løs hud under hagen.

Ansigtsløft med MACS-metoden

Ved at få foretaget et ansigtsløft kan du mindske de almindlige aldringstegn i ansigtet og få et mere ungdommeligt udseende.

I nogle tilfælde kan det være nok at få foretaget et ansigtsløft, mens det i andre tilfælde vil være nødvendigt at kombinere ansigtsløftet med andre kosmetiske indgreb. Eksempelvis kan det være oplagt at kombinere ansigtsløftet med en øjenlågsoperation. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi laver vi ansigtsløft ud fra MACS-metoden.

MACS-løft er en metode, hvor der bruges permanente tråde til at holde det løse væv oppe. Disse tråde fikseres til muskelhinder ved tinding og kindben, hvor de løfter op i mellemansigtets muskulatur. Dette giver et meget naturligt løft af ansigtet og mindre ar end ved det traditionelle ansigtsløft.

PROCEDURE

Her kan du læse om ansigtsløftet

Er du en slank person, ikke-ryger i alderen 40-65 år, med slap hud i ansigtet, er du den ideelle kandidat til at få foretaget en ansigtsløftning. Har du derimod en tyk og uelastisk hud, vil du ikke opnå samme effekt af operationen. Ved forundersøgelsen vil operationen blive gennemgået og du bliver informeret om operationen, samt om ansigtsløftet bør kombineres med andre indgreb for eksempel en øjenlågsoperation eller en fedtsugning af hals og hage.

Ved MACS ansigtsløftet vil kirurgen placere snittene i huden lige foran øret og 6 cm videre op i hårgrænsen og om på bagsiden af øret. Huden på kinderne løsnes, mens vævslaget under huden på den nedre del af ansigtet, mellemansigtet og halsen løftes op til dens oprindelige position og holdes fast med indvendige tråde.

Herefter fjernes den overskydende hud, og snittene sys omhyggeligt sammen, så arrene efterfølgende er så usynlige som muligt. Er der aftalt at der skal foretages fedtsugning af halsen, gøres dette via et lille snit i folden under hagen. 

Efter indgrebet får du en forbinding på kinderne og skal så vidt muligt undgå at bukke dig eller få hovedet under hjertehøjde, da dette kan føre til blødninger. Derfor er det også vigtigt, at du de første 2 til 3 dage sørger for at sove med hovedet højt. Du kan genoptage huslige pligter dagen efter operationen, men du bør undgå anstrengelser, da dette kan give risiko for blødning. Efter operationen vil der forekomme hævelse og misfarvninger i det opererede område. Dette aftager og hævelsen vil som regel forsvinde efter en uge. Misfarvninger kan forekomme i op til 3 uger. Efter 1 til 2 uger vil du kunne genoptage din normale hverdag.

Det endelige resultat af indgrebet kan ikke vurderes før efter 2 til 3 måneder. Det er normalt at der kan forekomme små ujævnheder under huden i tiden efter operationen. Med et MACS-løft kan du forvente et resultat, der holder i mange år, før aldringsprocessen igen sætter sine spor.Det endelige resultat af indgrebet kan ikke vurderes før efter 2 til 3 måneder, hvorfor du ikke behøver bekymre dig, hvis der skulle forekomme små ujævnheder under huden i tiden efter operationen. 

Som ved alle typer kirurgi er der risiko for blødning og infektion. Man kan i meget sjældne tilfælde f en nerveskade, som oftest vil være forbigående, men som kan være permanent og resultere i manglende funktion af den mimiske ansigtsmuskulatur.

Holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient, idet den afhænger af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt, rygning, samt sol eksponering. Som udgangspunkt holder resultatet i minimum 10 år men ofte meget længere.

Se før/efter billeder

Tryk på knappen nedenfor, for at se før/efter billeder af vores patienter.

Vores priser

Her ser du nogle prisforslag på ansigtsløft

Kalkunhage

13.500 kr
  •  

Tindinge- og øjenbrynsløft

29.500 kr Fra
  •  

Ansigtsløft m. hals fra priser

48.500 kr
  •  
Populær

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Basisbank, så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig. Finansiering gennem Basisbank gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rente- og gebyrfri finansiering i op til 45 måneder, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb.

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Play Video
Philip-Pfeiffer

"Vores erfarne team sikrer dig den bedste behandling og rådgivning. Din tryghed som patient er vores højeste prioritet."

- Philip Pfeiffer, Plastikkirurg

Privatlivspolitik
Scroll to Top