Ansigtsløft
- Facelift

Når vores professionelle team udfører et ansigtsløft, er det med formål at genskabe et naturligt og yngre look, uden at ændre ansigtets karakteristika. Vi ønsker at vores patienter skal ligne sig selv, blot yngre og friskere.

Den naturlige aldringsproces

Et resultat af tyngdekræften og ansigtets mimiske muskulatur

Gennem livet påvirkes bløddelene i ansigtet af tyngdekræften og ansigtets muskulatur. I barn- og ungdommen er vævet stramt og bindevævet mellem de forskellige væv elastisk. Både tyngdekræften og den mimiske muskulatur bevirker at vævet med årene bliver mere slapt og hængende.

I takt med vi ældes mister huden og bindevævet sin elasticitet, hvilket fører til, at huden bliver slap og rynket. Mange oplever, at de i den forbindelse får løs hud på halsen, tydelige hamsterposer samt kindfurer. Den naturlige aldringsproces kan påvirkes af blandt andet rygning og solbadning, der er med til at fremskynde processen. 

Resultatet af den mindskede elasticitet i hud og bindevæv er et mere træt og uoplagt udseende, der får dig til at se ældre ud, end du måske føler dig. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi udfører vi ansigtsløft, der har til formål at mindske aldringstegnene og samtidig give dig et yngre og naturligt udseende.

Ansigtsløft med MACS-metoden

Der findes talrige eksempler på patienter, der efter et ansigtsløft, har fået ændret deres udseende markant og til tider i på en unaturlig og uæstetisk måde. Vi foretager ansigtsløft, der giver så naturlige resultater som muligt. Vi ønsker at vores patienter skal ligne sig selv, men blot i en 10-15 år yngre udgave.

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi laver vi ansigtsløft ud fra MACS-metoden. MACS-løft er en metode, hvor der bruges permanente tråde til at holde det løse væv oppe. Disse tråde fikseres til muskelhinder ved tinding og kindben, hvor de løfter op i mellemansigtets muskulatur. Dette giver et meget naturligt løft af ansigtet og mindre ar end ved det traditionelle ansigtsløft.

I nogle tilfælde ønsker patienter, at kombinere ansigtsløftet med andre kosmetiske ansigtsoperationer. Det er oftest huden omkring øvre og nedre øjenlåg, der ligeledes er blevet tung og slap. Du kan læse mere om vores Øjenlågsoperation her.

Før/efter billeder

Tryk på knappen nedenfor, for at se før/efter billeder af vores patienter.

Utrolig kompetent , troværdig, impatisk , ærlig og omsorgsfuld , er lidt ord jeg kan sætte på kirurger Phillip Peifer Jeg fik et ansigtsløft og kunne ikke være mere tilfreds Jeg kan varmt anbefale ham

Lotte Bendix

FAQ - ANSIGTSLØFT

Hvad koster et ansigtsløft?
  • Ansigts- og halsløft i fuld bedøvelse: 48.500 Kr 
  • Kalkunhals i lokal bedøvelse: 13.500 Kr
  • Øvre øjenlågsoperation i lokal bedøvelse: 10.500 Kr 
  • Nedre øjenlågsoperation i lokal bedøvelse 13.500 Kr

Læs om mulighederne for finansiering

Hvordan foregår operationen ved et ansigtsløft?

Vi laver ansigtsløft ud fra MACS-metoden. Her anvendes permanente tråde til at holde det løse væv oppe. Dette giver naturligt løft af ansigtet og mindre ar end ved det traditionelle ansigtsløft. Et fuldt ansigtsløft foregår i fuld narkose. Ved operationen placeres der snit ved øre og op til hårgrænsen. Huden løftes op til oprindelig position og holdes fast med små, indvendige tråde.

Hvilket resultat kan man opnå ved et ansigtsløft?

Med et ansigtsløft vil du opnå synlig reduktion på aldringstegn, og se op mod 10-15 år yngre ud. Det er normalt, at der vil være små ujævnheder de første par måneder efter operationen. Det endelige resultat af indgrebet kan ikke vurderes før efter 2 til 3 måneder. Herefter holder resultatet som udgangspunkt min. 10 år, men ofte meget længere.

Hvem kan få foretaget et ansigtsløft? 

Alle kan få foretaget et ansigsløft. De fleste vil dog egne sig bedst til et ansigtsløft i 50’erne eller herefter. Rygning og solbadning er med til at fremskynde den naturlige aldringsprocess, men derudover vil huden og bindevæv også miste sine elasticitet med årene. I 30’erne og 40’erne kan man dog også fint gå ind og lave mindre kirurgiske indgreb, såsom korrektion af øjenlåg og bryn.

PROCEDURE

Her kan du læse om ansigtsløftet

Er du en slank person, ikke-ryger i alderen 40-65 år, med slap hud i ansigtet, er du den ideelle kandidat til at få foretaget en ansigtsløftning. Har du derimod en tyk og uelastisk hud, vil du ikke opnå samme effekt af operationen. Ved forundersøgelsen vil operationen blive gennemgået og du bliver informeret om operationen, samt om ansigtsløftet bør kombineres med andre indgreb for eksempel en øjenlågsoperation eller en fedtsugning af hals og hage.

Ved MACS ansigtsløftet vil kirurgen placere snittene i huden lige foran øret og 6 cm videre op i hårgrænsen og om på bagsiden af øret. Huden på kinderne løsnes, mens vævslaget under huden på den nedre del af ansigtet, mellemansigtet og halsen løftes op til dens oprindelige position og holdes fast med indvendige tråde.

Herefter fjernes den overskydende hud, og snittene sys omhyggeligt sammen, så arrene efterfølgende er så usynlige som muligt. Er der aftalt at der skal foretages fedtsugning af halsen, gøres dette via et lille snit i folden under hagen. 

Efter indgrebet får du en forbinding på kinderne og skal så vidt muligt undgå at bukke dig eller få hovedet under hjertehøjde, da dette kan føre til blødninger. Derfor er det også vigtigt, at du de første 2 til 3 dage sørger for at sove med hovedet højt. Du kan genoptage let fysisk aktivitet dagen efter operationen, men du bør undgå anstrengelser, da dette kan give risiko for blødning. Efter operationen vil der forekomme hævelse og misfarvninger i det opererede område. Dette aftager og hævelsen vil som regel forsvinde efter en uge. Misfarvninger kan forekomme i op til 3 uger. Efter 1 til 2 uger vil du kunne genoptage din normale hverdag.

Det endelige resultat af indgrebet kan ikke vurderes før efter 2 til 3 måneder. Det er normalt at der kan forekomme små ujævnheder under huden i tiden efter operationen. Med et MACS-løft kan du forvente et resultat, der holder i mange år, før aldringsprocessen igen sætter sine spor.Det endelige resultat af indgrebet kan ikke vurderes før efter 2 til 3 måneder, hvorfor du ikke behøver bekymre dig, hvis der skulle forekomme små ujævnheder under huden i tiden efter operationen. 

Som ved alle typer kirurgi er der risiko for blødning og infektion. Man kan i meget sjældne tilfælde få en nerveskade, som oftest vil være forbigående, men som kan være permanent og resultere i manglende funktion af den mimiske ansigtsmuskulatur.

Holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient, idet den afhænger af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt, rygning, samt sol eksponering. Som udgangspunkt holder resultatet i minimum 10 år men ofte meget længere.

Få hjælp til finansiering
af din plastikoperation

Vi ved godt, at det kan være en stor udgift at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sundhedskonto så du kan få den plastikoperation, du ønsker dig, når du ønsker den. Finansiering gennem Sundhedskonto gør det nemt for dig, at få råd til din kommende behandling.

Gennem samarbejdet med Basisbank kan vi hos Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyde rente- og gebyrfri finansiering. Ved en afbetalingsordning hos os får du mulighed for en rentefri finansiering, hvor du hver måned afdrager med et mindre beløb. I tabellen nedenfor har vi lavet et eksempel på, hvordan en låneplan kunne se ud ved to forskellige lånebeløb.
Plastikkirurgi Pfeiffer Logo 499 kr/md 899 kr/md
Rente 0% 0%
Oprettelse 399 kr 5%
Månedligt gebyr 29 kr 29 kr
Max lånebeløb 30.000 kr 60.000 kr
ANSØG HER ANSØG HER

Fast pris 499 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 20.000 kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 499 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 29 kr. pr. måned. ÅOP 4,44%

Samlet kreditomkostninger 1.675 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 21.675 kr.

Fast pris 899 kr/md

“Låne-eksempel: Kreditbeløb 36.000 kr. Løbetid 45 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. Administrationsgebyr 49 kr. pr. måned. ÅOP 5,76%

Samlet kreditomkostninger 4.005 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 40.005 kr.

Ansigtsløft Pris:

Priser på ansigtsløft og øvrige ansigtsoperationer

OPERATION BEDØVELSE PRIS
Ansigtsløftning m. hals fra Fuld narkose 48.500,-
Tindingeløft / løft af øjenbryn Fuld narkose 29.500,-
Kalkunhage Lokal bedøvelse 13.500,-
Øvre øjenlåg Lokal bedøvelse 10.500,-
Nedre øjenlåg Lokal bedøvelse 13.500

Pfeiffer Plastikkirurgi

Hvem er vi

Klik på play, og lær mere om Pfeiffer Plastikkirurgi
Transparant-overlay-baggrund
Afspil video
Privatlivspolitik